2011-06-27, 14:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu
Cytat:
Napisane przez flabellum
Dla mnie serial naprawdę sporo straci, jeżeli A okaże się kimś nowym, kogo jeszcze nie poznaliśmy, nawet jeżeli byłaby to bliźniaczka. Bo w sumie po co to oglądamy? I tak nie byłoby możliwości się tego domyślić, skoro nie znamy wszystkich zamieszanych w to postaci. Już wprowadzenie tego policjanta mnie trochę zirytowało, bo wychodzi na to, że w zagadce odgrywa jakąś rolę, a pojawia się praktycznie na koniec 1 sezonu... Nie wiem, czy któraś z was oglądała Veronicę Mars, ale tam sprawca był zawsze osobą, która się przewijała przez serial. Takie rozwiązania straaasznie mi się podobają i mają sens
aaa i jeszcze co do rękawiczek. Hm racja, to jest pytanie, dlaczego nie rzucają się w oczy. Na tym balu mógł to być dodatek do kostiumu, ale wtedy musiałaby to być kobieta. Chociaż z drugiej strony te rękawiczki są dosyć 'ciężkie', raczej kiepski dodatek.
Może ta osoba ma jakąś bliznę na ręcę? i rękawiczki ją zasłaniają. No ale tutaj pojawia się problem, że przecież my nie znamy nikogo takiego. Dlatego to się robi bez sensu. Jeszcze ta teoria z motorem mi się podoba.
I w sumie nie przypominam sobie więcej sytuacji, w których A ma kontakt z innymi ludźmi i nosi rękawiczki. Reszta to raczej A robiąca/y coś po zmroku, kiedy nikt tego nie widzi. Zastanawiające po co te rękawiczki, ale tutaj byłabym skłonna uwierzyć, że chodzi o te odciski palców.
|
Ale jak "A" był/a u tej babci od bransoletek i ta jej/jemu podawała herbatę to "A" też na rękach miał/a rękawice. I w domu przy oglądaniu filmu na którym były dziewczyny i jedzeniu popcornu
|
|