2011-06-27, 18:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
Napisane przez arnama
Ja mężowi na obiad chciałam zrobić tortille  ale.... placki mi przywarły do patelni i basta... została mi pierś z kurczaka w gyrosie, więc nie wiele myśląc wyczarowałam.... zapiekankę  tzn jeszcze się czaruje  z papryką, cebulką, pomidorami i sosem przeciorowo- chrzanowo- jogurtowym  jutro muszę lecieć po nową patelnię, bo ta już jest do niczego 
A dziś chodziłam za formami silikonowymi do ciast, zwłaszcza mufinków i.... nie ma w moim mieście- wiosze 
Jutro chyba pojedziemy do Ikei, może tam będą 
|
A to szkoda że nie wyszło... Zrobię może w czwartek, może mi wyjdzie. Jutro pizza. Też jestem ciekawa jak mi to ciasto dukana na pizzę wyjdzie.
Formy silikinowe są w Tesco, nie wiem czy tam masz w pobliżu.
n_i_x_i_e mi też nie za bardzo się takie włosy podobają. Robiłam tak w podstawówce. Gratulacje mgr dla męża 
Dziś sprzątałam cały dom, po remoncie balkonu i po pobycie psa u nas (pełno sierści i odcisków łap na panelach). Jeszcze mi dziś kuchnia została do ogarnięcia, ale już mi się nie chce. W tym tygodniu muszę jeszcze umyć okna i parapety od strony balkonu, firany poprać, narożnik wyprać ręcznie - w sumie pierwszy raz i nie wiem jak mi to pójdzie.
|