Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 20:19   #4734
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

dokładnie mam ten sam problem .

śliczny pawik
Czasem aż prawie mi się odechciewa wychodzić, jak się zaczynam ubierać

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki.Na początek musze powiedziec że śliczne dzieciaczki macie

dziś Eryk konczy dwa miesiace ,niestety nie mam czasu aby być z wami codziennie na forum ale podczytuje was w wolnych chwilach.Chciałam was zapytać czy po potówkach tez macie u malenstw zmienioną skórkę taką szorstką? bo coś mi nie pasuje boje sie zeby to nie była skaza choc pediatra zapewnia ze nie jest.Od dwóch tyg karmie małego już butlą pokarm zanika sciagam po 20 mlco 6 h wiec go juz odstawiłam i jest na hippie.Czytałam ze4 poruszyłyście temat wakacji my rok temu wykupiliśmy wczasyw Grecji lecimy 13 sierpnia troche mnie to przeraza,ale ciesze sie ze mały zaliczył upaly juz u nas wiec jest troche przygotowany.wklejam nasze fotki z ostatniego tyg Eryk z 1,5 roczna kuzynką,drugie z eryk z mamusią i trzecie z babulą
gratulacje
śliczny duży chłopczyk, a ty jak pięknie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Witajcie

Chyba juz Was nie nadrobie

Jacuś jest kochany, prawie wogóle nie placze, teraz zaczał gaworzyc i się ciągle usmiecha, skarb malutki

W przyszła niedziele mamy chrzciny i nie mam co ubrac, wszystko male, jeszcze 6 kg do zrzucenia mi zostało

Co myslicie o tej sukience na chrzciny?
http://allegro.pl/sukienka-szyfon-z-...640759607.html

Z niedobrych wiadomosci to w czwartek mam rozprawe o alimenty i ojciec-pseudo Jacusia chce robic testy DNA, brak mi słów.
Testy szczególnie,że mieszkalismy caly czas razem, pewnie w nocy poszłam w tango jak on spał. Strasznie to uwłaczajace dla mnie, co za suk......

Laseczka sliczna z Ciebie dziewczyna i Kacperek ma Twoje usteczka
sukieneczka bardzo ładną
a ten twój ex to sam się tylko ośmieszy tymi testami
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora