Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żałuję że z nim nie jestem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-28, 05:10   #1
xenacl
Raczkowanie

Żałuję że z nim nie jestem

Mój problem polega na tym że zerwałam z osobą którą bardzo kocham. Byliśmy ze sobą ponad 5 lat. Mieliśmy wspólne plany. Co roku jeździliśmy na wakacje, zawsze wybieraliśmy sie razem. Nie dawno coś zaczęło się psuć. Mieliśmy sporo kłótni o różne błahostki ale wracaliśmy do siebie bo nie mogliśmy dłużej bez siebie żyć. Otóż 18 czerwca w sobotę napisał mi że jedzie z kolegami na imprezę. Dodam że nigdy nie imprezujemy bez siebie bo tak mamy ustalone. Trochę bylam zła napisałam mu żeby później nie żałował. Następnego dnia pytał czy jestem obrażona ja nic sie nie odzywałam. W poniedziałek znowu napisał żebym sie odezwała ja mu wszystko wygarnełam co mnie boli i zerwałam z nim. On napisał że jest tylko typowym facetem że był caly czas osaczony przeze mnie i czasem był nie szczery jeżeli ma sie zmienić to musiałabym ciepliwie poczekać. Po tym esie pomyslałam sobie że mu nie zależy i dałam sobie spokój. Miałam nadzieję że jednak przyjedzie do mnie i porozmawiamy. Jednak tak się nie stało. W minioną sobotę koleżanka zabrała mnie nad jezioro na imprezę. Gadałyśmy sobie. Mówiła ze widziała go na tygodniu parę razy jak dobrze sie bawi a teraz jest na jakiejś imprezie. Zadzwoniła do jego kolegi który był z nim i dowiedziała się że jest z nimi jakaś dziewczyna przez telefon słyszała jak mój były ją caly czas wolał żeby do niego przyszła. Zabolało mnie. Ta koleżanka wyjaśniła mi że wtedy pojechał na imprezę bo chciał pożegnać kolegę który wyjeżdża i dlatego pewnie mnie nie zabrał. Byłam zła zarówno na niego jak na siebie. Gdyby mi powiedział prawdę zrozumiałabym. Nie wiem co już robić. Wiem że pochopnie podjęłam decyzję o rozstaniu ale wtedy emocje panowały. Żałuję na prawdę że tak postąpiłam. On jest najważniejszą osobą w moim życiu. Nie wiem co robić. Jemu został jeszcze tydzień urlopu może chce go wykorzystać na imprezy i dlatego nic nie pisze. Mam czekać aż się odezwie czy coś działać? Najbardziej mnie boli że teraz może znaleźć inną. Jeżeli się odezwie to co mam robić?
xenacl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując