Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-28, 09:17   #4788
Margo1988
Raczkowanie

Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki.Na początek musze powiedziec że śliczne dzieciaczki macie

dziś Eryk konczy dwa miesiace ,niestety nie mam czasu aby być z wami codziennie na forum ale podczytuje was w wolnych chwilach.Chciałam was zapytać czy po potówkach tez macie u malenstw zmienioną skórkę taką szorstką? bo coś mi nie pasuje boje sie zeby to nie była skaza choc pediatra zapewnia ze nie jest.Od dwóch tyg karmie małego już butlą pokarm zanika sciagam po 20 mlco 6 h wiec go juz odstawiłam i jest na hippie.Czytałam ze4 poruszyłyście temat wakacji my rok temu wykupiliśmy wczasyw Grecji lecimy 13 sierpnia troche mnie to przeraza,ale ciesze sie ze mały zaliczył upaly juz u nas wiec jest troche przygotowany.wklejam nasze fotki z ostatniego tyg Eryk z 1,5 roczna kuzynką,drugie z eryk z mamusią i trzecie z babulą
Śliczny chłopak i Ty też

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Witajcie

Chyba juz Was nie nadrobie

Jacuś jest kochany, prawie wogóle nie placze, teraz zaczał gaworzyc i się ciągle usmiecha, skarb malutki

W przyszła niedziele mamy chrzciny i nie mam co ubrac, wszystko male, jeszcze 6 kg do zrzucenia mi zostało

Co myslicie o tej sukience na chrzciny?
http://allegro.pl/sukienka-szyfon-z-...640759607.html

Z niedobrych wiadomosci to w czwartek mam rozprawe o alimenty i ojciec-pseudo Jacusia chce robic testy DNA, brak mi słów.
Testy szczególnie,że mieszkalismy caly czas razem, pewnie w nocy poszłam w tango jak on spał. Strasznie to uwłaczajace dla mnie, co za suk......

Laseczka sliczna z Ciebie dziewczyna i Kacperek ma Twoje usteczka
Fajna ta sukienka Trzymaj się dzielnie na rozprawie, na pewno wszystko dobrze będzie, musi być

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny może to głupie nie śmiejcie się i w ogóle staję dziś na wadze i ważę mniej niż przed ciążą... schudłam w 3dni 3kilo boję się żeby to nie było nic takiego ktoś może powiedzieć ciesz się ale ja bym wolała przytyć już wyglądam jak anoreksja to wcale nie jest fajne 3 dni temu ważyłam 49kilo a dziś staję na wagę i 45,6... załamałam się tż każe mi badania zrobić bo to nienormalne...a jem normalnie...
Koniecznie zrób badania Piesek śliczny

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
czarna - nad morze jechałam 3 godz w jedna i prawie 4 w drugą. W połowie drogi był parking i karmienie.

laseczka - ja wykupiłam 3 łóżka, ale mała i tak spała z nami na takim małżeńskim. Wróciliśmy do domu i śpi normalnie w swoim łóżeczku.

margo - ten namiot plażowy chyba i tak kupię, bo nad jeziorko też się przyda. Na plaży nad morzem dużo było tych namiotów i takie większe dzieciaki się w nich tez bawiły.

Eirene - mnie moja waga tez dobija. Wszystko mi wisi na tyłku, brzuch to prawie wklęsły mam, masakra. Jem i jem i nic nie przybieram.

Dwa zdjęcia z nad morza:
Ale super włoski I Ty też bardzo ładnie wyglądasz.

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Przyszły wyniki egzaminu i zdałam na 4 ufff Byliśmy też w Tesco i kupiłam lwa Lamaze to jakiś nałóg się robi niebezpieczny Mam wrażenie, że ja mam większą radochę z tych zabawek niż Alan Obżarłam się dzisiaj kebabem a teraz mnie brzuch boli.
Gratulacje zdanego egzaminu

Ja byłam wczoraj zważyć małego, ponieważ wagę oddałam dla koleżanki, jej jest bardziej przydatna i mały waży 5900 gram, więc przybrał przez tydzień 220 to chyba nie jest źle? Biorąc pod uwagę że już w trzecim miesiącu życia dzieci aż tak chyba nie powinny przybierać dużo Co o tym sądzicie?
Wczoraj przyszedł nam smok Tolo i robi furorę, Jasiek nie może od niego oderwać oczu i jest naprawdę duży, myślałam że będzie mniejszy a tu taka fajna niespodzianka.
Dzisiaj jedziemy po resztę zakupów na wyjazd nad morze i ten namiot kupię chyba w Pepco, są w po 29,90 tylko muszę zobaczyć czy jest fajny. Ogrodowe rzeczy mieli fajne i baseny też mają porządne - mam dwa to i może namiot będzie fajny. Zajrzę też chyba do ReKids zobaczyć te kurtki skórzane.
Margo1988 jest offline Zgłoś do moderatora