Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
Madzialenka, nie wiem czy jest drogi... po prostu teść zaniedbał, bo wolał swoje spłacić i nam dawno temu odłączyli 
Gdyby powiedział coś A. to by wyłożył, a że to miał gdzieś to tak wyszło 
|
A nie zamierzacie spłacić, żeby znowu Wam podłączyli? Bo w sumie ciężko bez gazu...
Cytat:
Napisane przez india83
ale pysznosci  ale ja pewnie polowy zrobic nie bede umiala 
|
Kochana, ze mnie taka kucharka... że wiesz... . Na pewno sobie poradzisz. Jak ja sobie radzę to i Ty na pewno! Jak chcesz to mogę Ci na priw napisać dokładne przepisy
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
ojj tak 
dzisiaj wolne jutro pracuje od 10:30-3:30 tylko 
i wooolne az do wtorku
 ale jeszcze sporo rzeczy musze kupic dzisiaj jade na zakupy 
|
ale Ci dobrze!!!! Ale odpoczywaj! Należy Ci się!
Cytat:
Napisane przez Corii
Wstawać! Pobudka!! co tu tak cicho!?  Nie ma co podczytywac 
|
haha! Faktycznie dzisiaj bez szału z nadrabianiem
Cytat:
Napisane przez AgatkaL
Hej 
Wczoraj byłam w odwiedzinach u koleżanki, która niedawno urodziła małego Boryska, ale śliczny chłopczyk. A R mnie zaskoczył, bo zajmował się cały czas małym, wiedział jak go nosić, przekręcać (to dlatego, że miał w domu małą siostrzenicę i się nią też zajmował) także jestem spokojna, że jak będziemy mieć dziecko, to przynajmniej on będzie trochę wyedukowany w temacie. Ja jako mało dzieciowa osoba nie chciałam za bardzo wziąć małego na ręce, ale R mi go dosłownie wcisnął i w zasadzie pierwszy raz w życiu trzymałam takiego malucha na rękach...przyznam, ze całkiem mi się to spodobało - to dobry znak :P 
|
super! Widzę, że ktoś tu chyba szybko będzie myślał o powiększaniu rodziny Tym bardziej, ze nie pierwszy raz o tym wspominasz, że gdzieś Ci dziecko chodzi po głowie. Super!
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta
|
chyba żartujesz? U mnie zimno, szaro... będzie lało. A ja oczywiście ubrałam się w sukienkę i już marznę \
Wczoraj całe popołudnie spędziliśmy w sklepach meblowych. W sumie dwa rodzaje mebli do nas przemawiają. Narożnika nie widzieliśmy żądnego interesującego, więc nie wiem czy nie zostaniemy przy tym z Abry. A później maż mnie zabrał na kolacje do KFC i dzisiaj mam wyrzuty sumienia Byliśmy też w Ikei. W Krakowie ostatnio był remont i jest ogromna! W ogóle się tam nie mogłam połapać! Szok
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------
Cytat:
Napisane przez martucha84
ho
właśnie wróciłam do domu, jestem padnięta niewyspana łepek mi pęka mam syf w domu nie mam obiadu ale mam to gdzieś 
byliśmy wczoraj na dużej imprezie - przyleciał kolega z irlandii i zrobił imprezę coby zebrać całą starą ekipę, było ponad 30 osób było super, ale co z tego... jak dziś 3/4 poszło do roboty pewno na dużym kacu... a ja dogorywam, mimo że nie piłam ale fajki ludzi palących dookoła mnie wykończyły...
jeszcze Pat wywinął nam numer, bo pojchaliśmy na 16 z nim tam na grilla, bawił się super, w końcu tyle cioć i wujków a on jedyny maluszek więc miał powodzenie, potem odwieźliśmy go do taty, i pojechaliśmy z powrotem, w połowie drogi mięliśmy telefon że się tak drze że nie da się go uspokoić (no cóż tata miał dobre chęci ale nie wyszło, jakby mama nie miała 2 zmiany to pewno by se dała rade..) suma sumarum wojtek wrócił nakarmił go uspał i dopiero przyjechał po 21, no ale potem Pat już spał ładnie a my mogliśmy trochę poprzebywać w towarzystwie
nie wiadomo co mu było pewno za dużo emocji.. no ale...  bynajmniej dziadziuś zobaczył na własne oczy że to nie koniecznie taki aniołek 
|
SZALONA!!!!!!  Genialnie! Lubię takie spontany! Patryk faktycznie dał popis, ale pewnie emocje, do tego bezczelni rodzice go samego zostawili z dziadkiem, a sami wrócili na tak genialną imprezę
Ale ciesze sie, ze dał się uspokoić. No i mam nadzieje, że dzisiaj troszkę da Ci odpocząć!
|