Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-28, 09:57   #2012
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
SZALONA!!!!!! Genialnie! Lubię takie spontany! Patryk faktycznie dał popis, ale pewnie emocje, do tego bezczelni rodzice go samego zostawili z dziadkiem, a sami wrócili na tak genialną imprezę
Ale ciesze sie, ze dał się uspokoić. No i mam nadzieje, że dzisiaj troszkę da Ci odpocząć!
no spontan jak cholera bo mięliśmy jechać na 21, a tu się okazło że impreza od 13... no to jak się obudzili chłopcy zapakowaliśmy się i pojechaliśmy, Pat stał przy kolumnie opierał się rękami i tańczył (taka mała kolumna z wieży żeby nie było że dziecko dzwiękami torturuje) miał ubaw, zjadł kromę suchego chleba pobiegał z ciotkami wujkami.. no i potem grzecznie miał iść spać a tu dupa
ale na szczęście zasnął

fajnie było się tak spotkać z wszystkimi bo ze starej ekipy bo tak to z ok 10-cioma osobami się regularnie widujemy.. a tu taka niespodzianka
pograliśmy w siatkę plażową jeszcze za dnia pogrillowaliśmy, a wieczorem już tylko alkoholowo, ale myślę że było by jeszcze lepiej jakby to był weekend.. no ale...

trzymam kciuki za narożnik, mam nadzieję że znajdziesz, i widzę też miałaś fajny dzień

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Marta fajna impreza musiała być
oj bardzo

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-06-28 o 09:58
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora