2006-09-25, 12:09
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 94% pozyt.
|
Dot.: MIRABELLA-pilnie szukam osób, które się z nią wymieniały !!!
ja też zostałam oszukana przez Mirabelle, było to jakoś na początku tego roku. Całą sprawę opisałam na wątku oszustów, ale tam zostałam tylko zwyzywana przez nią, że niby jest to jedna z pierwszych wymian i nie mam nic do gadania:/
wysłałam jej wtedy nowiutki zestaw kosmetyków AVON. Ona wysłała mi spraną do granic możliwości sukienkę z zerdzewiałymi plamami, a że sukienka była jasna to wyglądało to tak jakby była za przeproszeniem "obsrana" (plamy oczywiście nie zeszły)i 3 dziadoskie paski długości jak dla niemowlaczka bo się w ogóle w nie nie zapięłam..dodam, że na to odpisała mi że jestem gruba, chociaż w pasie mam jakieś 70cm, więc nie wiedziałam że to jest tragiczna wielkość
wystawiłam jej wtedy słuszny negatywny komentarz na który równiez mi oddała negatywem wymyślając sobie jakieś brednie. Jak napisałam jej, dlaczego tak zrobiła, że to nieprawda-to odpisała mi że "MUSIAłA SIę JAKOś BRONIć I COś WYMYśLEć"... szkoda gadać :/
aha. wtedy szukałam tez osoby poszkodowane, miałam wtedy kontakt też z inną wizażanka której nick teraz nie pamiętam (ale wypowiadała się na wątku oszustów apropos mojej sprawy). Wizażanka ta też została przez nią oszukana-wysłała jej schodzone do granic możliwości kozaki, choć zapewniała że były tylko przymierzane czy jakoś tak. Wizażanka nie wystawiła jej nega bo się bała... ot cała historia.
|
|
|