Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 18:24   #4588
MgielkaM
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość

Mgiełko ostatnio jak byłam, (chyba z tydzień temu?) to były jeszcze 3 hello-holo, ale nie wiem co z tymi fioletowymi? jaki to fioletowy? z twinsów? też chyba był
już je sobie kupiłam hello holo i ten fioletowy z topperów też (dupe Twinns Louise podobno)

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Wrzucam swoje pazużaste (z fleszem i bez) - Lovely CM 323 + Essence NAT 02 - i lecę ponadrabiać Wasze szpony
śliczności

Cytat:
Napisane przez Magdalena3city Pokaż wiadomość

dziekuje za mile slowa, pomaluje sobie moze wieczorem bo przez Was mnie tez korci juz
z nami sie popada w nałóg pokażesz prawda

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27799344]

Gorzej, że TŻ się od rana nie odzywa, a ja odchodzę od zmysłów, bo nie wiem, jak mu pierwszy etap egzaminów poszedł...[/QUOTE]
ojj, to jak to tak powinien tobie pierwszej dac znac, no no no. Napisz jak poszło jak się dowiesz coś

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
MgielkaM bardzo lubię kształt Twoich pazurków - w jasnym odzieniu szczególnie
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
wrrr widze wokolo wszedzie na rudo sie dziewczyny robia, to nic ze ten kolor nosze juz ponad rok ale czuje jak ksero moda widac nadal trwa.
moze zmienic kolor wlosow jednak?
w sumie szkoda mi ich niszczyc jednak...
ojjjj znam to... w pewnym momencie wszyscy zaczeli chodzić w trampkach... a kiedyś autentycznie chyba tylko ja nosiłam - nie lubię być powtarzalna... ale przeczekaj... moda sie zmieni. Ja uwielbiam rude, ale teraz faktyczie sporo dziewczyn nosi.

It is NOT an addiction - It's a hobby!!!

...

And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead,

and dead -- indeed.
MgielkaM jest offline Zgłoś do moderatora