Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kręcone włosy i problem z ułożeniem...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-25, 14:55   #2
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Kręcone włosy i problem z ułożeniem...

Cytat:
Napisane przez Michaśka_89 Pokaż wiadomość
Mam kręcone włosy, lecz bez żadnego utrwalenia np pianką wygladają koszmarnie, praktycznie cały ostatni rok prostowalam je dzień w dzień, ale jakos wogóle sie nie zniszczyły..stosowalam duzo odzywek noi podcinałam końcówki. Teraz z braku czasu postanowilam jakos sie za nie wziaść i nie prostowac zakupiłam Piankowy błysk włosa Shock waves i hmm...jest bardzo dobry pod wzgledem utrwalenia, loki robia sie naprawde ładne i nie obciąza włosów, lecz cały problem polega na tym , że okropnie wysuszył mi się włosy...sa straszne, końcówki nigdy tak zniszczone nie były, nakupiłam róznych odzywek i jedwab ale codziennie zeby "jakos" wygladac musze stosowac ten wosk w piance noi codziennie coraz bardziej sie niszczą ....co mogłybyście na to poradzić? znacie jakieś inne dobre preparaty utrwalające loki, które tak nie nieszczyłyby włosów...podobno pianki tak samo, bardzo niszczą włosy.
Pianki jednak zdecydowanie mniej niż wosk, żele i lakiery.
Ja mam piankę Wellaflex do suchych i zniszczonych włosów. Używam jej już jakiś czas i nie widzę zmian na gorsze.
Odżywiaj włosy regularnie i może spróbuj z tą pianką, nie jest droga, a bardzo wydajna.

Ps. Jedwab na dłuższą metę działa odwrotnie niż powinien, więc ostrożnie.
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując