2011-06-29, 20:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
Napisane przez Pin up girl
Flo, współczuję tej akcji... ja bym nawet nie podchodziła, szczególnie że ta ważka wielka, zdechłabym od razu... 
|
toć prawie trupem padłam
Cytat:
Napisane przez gryx82
Jeśli "tak czaska", to faktycznie nieciekawie  U nas to rodzinne chyba, bo i mój ojciec, i jego siostra też szczelajom szczenami (u mnie na razie tylko "na zawołanie")  Rodzice mieli znajomą na studiach, która chciała głośno zakrzyknąć "ku*wa", ale tak już została z rozdziawioną paszczą (tzn. nie na zawsze, bo jakoś to zreperowano) 
|

skarało ją
Cytat:
Napisane przez gryx82
Gratuluję!
Tzn. nie tego, co zacytowałem 
|

Cytat:
Napisane przez gryx82
A na dwór nie próbuje wychodzić?
|
on nie wie, chyba, że nie jest na dworze 
Cytat:
Napisane przez naiat
Zacznę od tego że fłaśnie skonczyłam swój pierwszy raz z bobem.
Zjadłam trochę, trochę to dziwne, właściwie to trochę fasolowate, nie wiem o co kaman z tym że się ludziska tym zajadają w ilości ogromnej.
Flo gratuluję
Idę nadrabiać.
|
a bób jest pyszny
Cytat:
Napisane przez Miciel
|
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
nooo  wiedziałam że zdolna z Ciebie bestia  (i panikara  )
a Ty byłaś od razu niezadowolona czy później się pogorszyło?  bo u mnie na razie nadal ok
|

byłam w południe, a już wieczorem wiedziałam, że coś jest nie tak, do dziś mam cienie na pazurach, ale już prawie "zrosły". Ten mój maniukjur był po prostu nieprofesjonalnie zrobiony
Cieszę się, że Twoje pazuri ok. są 
Cytat:
Napisane przez Spoora
Byłam ze szwagrem  Pomagał dobierać, wybierać i przebierać  (jest to jeden z niewielu człowieków - opanowanych, mocno cierpliwych i którego bardzo ciężko wyprowadzić z równowagi czymkolwiek ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ). Później podeszła Pani obsługująca i ... dopiero mi namieszała we łbie  Ale kobita się zna na rzeczy  Z 3 firm mi farby proponowała, pokazywała itd Koniec końcem mam parę nowych typów i jutro będę decydować, zabieram jeszcze mamę ze sobą 
|

Cytat:
Napisane przez Spoora
 No czyż z Flo nie byłaby za✂✂✂ista ameba?
|
pifo poszło mi nosem 
fiefiurka uwielbia arbuza
|
|
|