Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXIX
Wątek: Scent Bar XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-29, 22:12   #4705
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIX

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

Ves, pal sześć smród , wygląd zombiaka ( Sałaci byś sie spodobała ) ważne że ugaszone w porę i sie dobrze skończyło wszystko
fakt, ale co się najadłam strachu (i dymu) to moje

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

To jest bardzo smutna historia

Mówisz? "Na liście", czyli taki trochę pic na wodę?

Całe szczęście skończyło się tylko na smrodzie

Się nie wyspałem
tjaaa...jaaasne...

dokładnie. Znaczy one tam siedzą, ale nie wiesz w jakiej ilości i jakiej są jakości. To wiesz tylko, jak kręcisz samodzielnie.

Wiem, ale śmierdziałam dziś przecudnie. Jakiś pan o wyglądzie lekko menelskim usiadł koło mnie, zaciągnął się, po czym wstał i się przesiadł na drugi koniec wagonu

też Ci się coś sfajczyło?

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ves, biedactwo Grunt, że ugasili.
ugasili i oddymili.
Na klatce nadal trochę śmierdzi, ale da się wytrzymać.

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
jestem kretynką amebom z nibymuskiem i najwięszą panikarą na tej planecie

Dzwoniłam do Stowarzyszenia i
egzamin z rachunkowości zdałam i to dobrze tak powiedział pani przez tel. A chodziło o Prawo, bo w dzienniku nie ma oceny, wyjaśniłam, że zdawalam w zeszłym roku i musi szukać w innym dzienniku
Pani zaprosiła mnie na jutro na rozdanie Certyfikatów

dzień (b.) dobry
wiedziałam,że zdasz

[QUOTE=Florens;27816228]

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Ves - jakie to szczeście w nieszcześciu, dobrze ze tylko smierdzicie straszne to ale kurde mogło być straszniej - zazwyczaj w tivi widzimy nieudane akcje - odeśpisz, przepierzesz choć współczuję, wyobrażam sobie jak sie czujesz - ja w bloku mam zawsze stracha jak sie komuś coś jara - czy aby na pewno jest w domu - nienawidzę bloków i tego mieszkania na kupie no po prostu z każdej strony tego szczerze nie znoszę
wiem, też się tego boję. U nas na osiedlu na szczęście nie ma gazu, ale jak widać i bez gazu da się zrobić pożar.

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
U nas jakieś 3 lata temu też był pożar Piątkowy wieczór, właśnie wychodziliśmy do knajpy. Podchodzimy do windy, cos śmierdzi, zjeżdżamy na parter i ... już nie wysiedliśmy z windy (bo się nie dało, tyle dymu było). Szybkie zamknięcie drzwi od widny, dzwonienie po straż, wjazd na górę. Zjarało się trochę mieszkanie
u nas dym był taki, że nie było widać schodów. A śmierdziało to przeokrutnie, jak palona izolacja.

I powiem Wam jedno, ubieranie się na szybko, po ciemku i w dużym stresie to zuo. Skutek był taki, że przed blokiem wylądowałam w krótkich kozaczkach, spodniach od piżamy długość do kolan, nie pasującym kolorystycznie do spodni podkoszulku, eleganckim żakiecie i z torebką I z głową owiniętą mokrą szmatą (a właściwie chustą) Dobrze,że żaden strażak nie dostał zawału z wrażenia.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora