Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Art.Smoczka :)
Wątek: Art.Smoczka :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-03-20, 07:56   #4
Agentka
Wtajemniczenie

zlosliwiec napisał(a):

> Forum i szampana bedziemy otwierac popoludniem/wieczorkiem [img]icons/icon12.gif[/img]

serio- no jestem wzruszona [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon12.gif[/img] Po raz kolejny potwierdził sie jakis tam moj wizazowy pomysł [img]icons/icon12.gif[/img] , zaczynam popadac w pyche [img]icons/icon10.gif[/img] heheh..wyglupiam sie [img]icons/icon7.gif[/img]Yyy...jak sie odwaze, to sprzedam jeden taki co mi sie po czaszce tłucze, ale niech dojrzeje..bo sie nie chce błaznic.. [img]icons/icon10.gif[/img] To Forum to jeden z milszych akcentów w tym zwojowanym swiecie..mi poprawił nastrój maxymalnie jak sie dało [img]icons/icon7.gif[/img] Smoczku [img]icons/icon7.gif[/img] Redakcyjo [img]icons/icon7.gif[/img] BRAK MI NA WAS SŁOW [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon29.gif[/img]

normalnie jestescie swietni! zaskoczenie i szczescie moje nie zna granic [img]icons/icon7.gif[/img] Lejka tez sie ucieszy [img]icons/1cmok.gif[/img] bo musiała robic za speca od dietek [img]icons/icon7.gif[/img]

buziam ogromnie, wracam.. no wiadomo gdzie [img]icons/icon40.gif[/img]

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-08-20 o 10:28 Powód: dubel
Agentka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując