Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ASYSTOR SLIM brała może ktoraś z was??
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 21:35   #54
brazowooka30
Przyczajenie

Dot.: ASYSTOR SLIM brała może ktoraś z was??

Cytat:
Napisane przez khaya Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,
biorę Asystora już od miesiąca i efekty są! Oczywiście nie za sprawą samych tabletek, ale zdecydowanie mi pomaga. Jestem na zdrowej diecie od dietetyka (5 posiłków dziennie, jakieś 1500 kcal) czasem basen, czasem rower i średnio spada od 1 do 2 kg tygodniowo czyli idealnie! szczególnie, że mój organizm po różnych, wcześniejszych głupich dietach nie chciał już tak łatwo zrzucać zbędnych kg...
Jeśli któraś ma ochotę, to mogę przesłaś dietkę na mila, jest naprawdę super!

A, no i dorzucę jeszcze coś na temat Dukana, rok temu schudłam n a nim 10kg w 2 miesiące efekty? Jojo a mój żołądek do tej pory niekiedy na jedzenie reaguje bólem, ach no i po 2 miesiącach od zakończenia dukana wypadło mi pół włosów z głowy. Tyle w temacie.
Witam, to ja poprosze ta dietke na maila. Odchudzalam sie tez z dietetyczka w 3 miesiace zgubilam 11 kg ale potem bylam na dukanie i tak sobie wszystko rozregulowalam ze tyje teraz z niczego a dietetyczka ma mnie i moich pomyslow juz dosc. Moj mail k.abram@wp.pl Pozdrawian