2011-06-29, 21:45
|
|
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
Napisane przez cbr
a co konkretniej masz na myśli, mówiąc "obfita"?
taka bezowata trochę, z kilu warstw?
|
Albo kilka warstw, albo falbany, albo jakaś tkanina typu welur i marszczenie. Coś do gorsetu i stylizacji nawiązującej nieco do wiktoriańskiej. Kurka waham się czy kupować przez neta, ale w stacjonarnym raczej nie znajdę 
Cytat:
Napisane przez melkmeisje
1. Gdyby była malutka, to by mnie mama na nią nie namawiała  Chyba serio się wybiorę na tę wiochę obadać - kosztuje raptem 50 zł, babka twierdzi, że w Warszawie by za taką chcieli parę stówek, ciekawe  O ile w ogóle jeszcze jest  Mam nadzieję, że na mnie czeka jak zielony pierścionek, który grzecznie leży od pół roku na wystawie i czeka na moje urodziny 
|

Cytat:
2. Długą prostą spódnicę (do ziemi) mam z... H&M. Chyba że chodzi Ci o jakąś bardziej falbaniastą 
|
Zdecydowanie bardziej. A rzeczy z H&M kupuje tylko w ciuchlandach, przynajmniej wiem, że się nie rozpłyną w praniu 
Cytat:
3. Meteoryty Pearly White mam, pewnie przywiozę, to sobie obadasz  Btw dawno nie używałam.
|

Choć do tego czasu pewnie nie zdzierżę i kupię swoje 
A co do nieopalania się to wiesz, mamy szablistozębną ekspertkę na Wizażu
|
|
|