Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda dla tych co nie mieszczą się w 38 a Plus Size już dla nich za duże;-) zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-29, 21:48   #649
little.b.blue
Zakorzenienie

Dot.: Moda dla tych co nie mieszczą się w 38 a Plus Size już dla nich za duże;-) zap

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Mysle, ze kazda sie ze mna zgodzi - u nas zadna wielkosc/rozmiar to za duzo i nikogo nie wykopiemy Witaj!
Ja tez mam zawsze zalamke przy spodniach, to juz standart

Podobaja mi sie te spodnie, ktore kupilas Gdzie? Ale nosilabym je do luznych bluzek (ja mam kompleks boczkow i dlatego tak mowie )
W takim razie dziękuję za miłe przyjęcie Wiesz co kupowałam w jakimś zwykłym sklepie z ciuchami takimi no-name. Te spodnie są takie jakby dresowe, jedyna ich wada to to, że są CHOLERNIE płytkie, myślałam że szlag jasny mnie trafi jak je miałam dziś na sobie.

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
skad ja to znam... przymierza sie w sklepie, niby wszystko fajne, a w dom okazje sie, ze jest inaczej... i to nie tylko lustra, ale kiepskie oswietlenie itp., nawet przeklamuje kolory. cale szczescie, ze mozna oddawac ubrania, bo bym chyba nic nie kupila
Dokładnie, jakoś po przyjściu do domu dużo gorzej. Dziewczyny na innym forum napisały mi że w tej kiecce wyglądam tragicznie - zero talii i jakbym była w ciąży. No cóż, pewnie będzie wisieć w szafie lub jak jedna z dziewczyn mi doradziła, będę traktować ją jak letnią podomkę

Invisalign od 20/03/2016
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując