Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od 2008 zakochane po uszy, lecz czasem cierpiące przez Tż katusze - cz.IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-29, 21:51   #1189
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Od 2008 zakochane po uszy, lecz czasem cierpiące przez Tż katusze - cz.IV :)

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
hehehe nie no dziewczyny na prawde wam dziekuje za takie stwierdzenia uśmiałam się jak was nadrabiałam i czytałam co wy o mnie piszecie

a więc WRÓCIŁAM !

byłam na praktykach do 17 wybiegłam z salonu bo chciałam do złotnika wstąpić (musze sobie pierścionek zmniejszyć bo mi spada, obraczke tez musze zmniejszyc ale to potem) no i wróciłam do domu, wziełam szybki prysznic i pojechałam do mojego Skarba który ma dzisiaj imieniny, nie zdarzyłam mu nic kupic no ale spędziliśmy te kilka wieczornych godzin razem wiec jest dobrze
wkręcał mi, ze mi kupił pierścionej zaręczynowy tylko tak marudze na te moje palce ze nie wie o ile ma go pomniejszyć a ja juz nie wiem czy mu wierzyc czy nie, bo juz którys z kolei raz mi wkreca ze juz go kupił no ale nic, zmniejsze ten co mam i zobaczymy jaki ja mam w koncu rozmiar tego palucha
hehe.. ja mam podobnie jak mierzyam palec to byl niby rozmiar 10, a jak jakis czas później mierzyłam drugi raz to 9 w końcu TZ zdecydował, ze razem wybierzemy no i mam 9 (cięzko takie dostać, jedna baba stwierdzila że chyba tylko z kolekcji komunijnej coś by miała ), ale w końcu po obejrzeniu wielu pierścionków znaleźliśmy odpowiedni co prawda nie było niespodzianką jak bedzie wygladał, ale same oświadczyny już niespodzianką były.. pierścionek kupiliśmy w lutym i do września w szafce leżał teraz po diecie nawet ten rozmiar mi jest przyduży, ale nie zmniejszam , bo kiedyś utyję zapewne

Cytat:
Napisane przez leemonqa Pokaż wiadomość
TŻ dzwonił mamy pierwszy weekend od dwóch miesięcy tylko dla siebie i być może gdzieś pojedziemy już się nie mogę doczekać

dziewczyny była któraś z Was u brafiterki (czy jak to się tam nazywa )??
ojj romantico weekend się zapowiada
nie byłam nigdy

idę sie kapać bo się ze mnie jeszcze leje

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora