Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Smoczku pomóż mi!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-03-20, 18:23   #8
smoczek
Zakorzenienie

Re: Smoczku pomóż mi!!!

[img]icons/icon7.gif[/img] jak mówi Agentka warto byłoby pomyśleć o regularnym chodzeniu na basen, bo jeśli chodzi o zwalczanie cellulitu, to pływanie jest niezastąpione [img]icons/icon7.gif[/img] przede wszystkim dlatego, że pobudza krążenie limfy. Jesli chodzi o inne aeroby(bo tak właśnie jak mówisz, na zrzucanie tłuszczyku najlepsze są ćwiczenia aerobowe, a więc takie, w trakcie których, obrazowo mówiąc możesz prowadzić w miarę swobodnie rozmowę z drugą osobą), to polecam bieganie [img]icons/icon7.gif[/img] Wiem, że trudno jest zacząć i na początku przebiegnięcie paruset metrów to problem, ale potem to sprawia niesamowitą przyjemność i świetnie wpływa na figurę, szczególnie jeśli chodzi o nogi, pupę, okolicę bioder, a także brzuszek [img]icons/icon7.gif[/img] Pozatym warto rozglądnać się w fitness clubie za zajęciami takimi jak fat burning(jak sama nazwa mówi, wspomagają spalanie sadełka [img]icons/icon12.gif[/img] ), albo total body conditionig(TBC). Rower to dobra rzecz pod warunkiem, że nie masz tendencji do rozrostu mięśni ud. Najlepiej byłoby uprawiać ćwiczenia aerobowe 3-5 razy w tygodniu, po około godzinkę. Można też krócej, ale nie mniej niż 20 minut, bo dopiero po tym czasie organizm sięga do rezerw , a więc tkanki tłuszczowej.
smoczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując