Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Umięśnione dziewczyny...są tu takie?:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-25, 19:35   #46
Midi
Zakorzenienie

Dot.: Umięśnione dziewczyny...są tu takie?:)

Cytat:
Napisane przez renata_1986 Pokaż wiadomość
ja nie robię zadnych ćwiczeń na górną część ciała, jestem drobniutka i chciałabym żeby tak pozostało. Natomiast podobają mi się takie ładne umięśnione nogi. Marze o takich, że nawet przy staniu prosto zarysowywałyby się mięśnie na udach. Ale na razie tylko mogę pomarzyć... mam cellulit 3 stopnia mimo że jestem szczupła 170 cm wzrostu i 56 kilo wagi. Dziś spędziłam 3 godziny na siłowni i ćwiczyłam tylko i wyłącznie nogi. Wierzę że systematyczne cwiczenia pomoga mi pozbyć się cellulitu, który Wcześniej robiłam 3-4 razy w tygodniu 700 przysiadów, co przyniosło pewien skutek, ale kiedy tylko zaprzestałam ich robienia to wszystko wróciło "do normy".z każdym rokiem robi się coraz bardziej widoczny, choć ja sama nie tyję. Tylko ile czasu potrzeba bedzie jeślibym chodziła 2 razy w tygodniu na 3 godziny na siłownię żeby zobaczyc pierwsze zarysowujące się mięśnie?
Bez sensu taki plan - znacznie lepsze efekty i dużo szybciej uzyskasz, robiąc trening siłowy 3 razy w tyg. po 35-50 minut. 3 godziny na siłowni to strata czasu, takie długie treningi prowadzą do katabolizmu zamiast anabolizmu.
Rzuć okiem na ćwiczenia, wymieniane w wątkach podwieszonych u góry forum, poczytaj trochę o dobieraniu obciążenia (były tu wątki o siłowni). Ważna jest odpowiednia dieta - jeśli chcesz doprowadzić do rozrostu mięśni, powinna byc z lekkim bilansem dodatnim i dużą ilością białka. Na cellulit to też pomaga, to jasne Ja o swoim właściwie mogę zapomnieć, nawet niczym się już nie smaruję od jakiegoś czasu
Midi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując