|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Cytat:
Napisane przez trzyrazyi
montii mozesz podac namiary jakies na priv,gdzie robilas ten zabieg?? i ile kosztuje??i czy usuwaja tez z innych miejsc typu uda???Albo moze masz jaka stronke??  Jedziemy Do PL.  to moze sie skusze 
|
zaraz Ci napiszę wiad na priv;*
tak usuwają z innych miejsc tą metodą, nawet np z twarzy
babeczki uszkadzają sobie okolice oczu bo mają zmarszczki i skóra się regeneruje , brrrr
Cytat:
Napisane przez tajka88
jakie ma przeswity;p
|
słodko raguje na siebie ;p moj jak widzi siebie w lsutrze to robi dzięcioła jakby chcial tam wejsc ;p
Cytat:
Napisane przez Krusiak
Ech u mnie waga tez stoi
Najbardziej wkurza mnie to ze np jade do rodzicow i cokolwiek bym nie wziela do jedzenia to slysze nie jedz tyle!! nawet na sniadaniu siegajac po jedna kromke chleba ;-/ i uwerzycie ze potrafia to powiedziec za kazdym razem gdy cos jem?? czlowieka az w koncu szlag trafia
zostalo mi jeszcze 3kg do schudniecia /choc jak to moja mama powiedzial wczesniej bylam gruba wiec do powinnam wiecej schudnac ;-/ ale nie czaja tego ze jestem 2mies po porodzie/no 2 mies i 7dni karmie piersia nie zjadam jakos duzo a po prostu magicznie nie schudne w trybie ekstra...
Jakos ciuchy kupuje na siebie w normalnych sklepach typu sieciowki itp to chyba nie jest zle...
mam 180cm wz wiec wiadomo,ze raczej 34rozmiaru nie bede nosic...
|
sami niech nie jedzą;/;/
Cytat:
Napisane przez ptysza
o wlasnie nad tym sie zastanawialam, mowsz ze jestes zadowolona? to chyba wezme, tylko jescze nie wiem ktory rozmiar
i dzieki dziewczyny za dobre fluidy dla emilki, kurcze niejadek mi sie z nie zrobil  normalnie ryk jest tak chce jej dac butle a ta nie chce, wczesniej zaciskala usta albo odwracala glowe a teraz sie drze 
a ja ja musze duzo karmic, ostatnio byla na 3 centylu! na siatce dla dziewczynek urodzonych przed 32 tyg ciazy
kurde pol roki i nawet 5 kg nie mamy jeszcze, jak mnie ktos pyta (nawet lekarze) ile ma, to mowie 6 miesiecy a wszyscy mnie uparcie przekonuja ze 6 tygodni raczej
no przeciez wiem lepiej kiedy sie urodzila, nie?
na focie palce jeszcze z inkubatora 
|
ale rączka, mała kruszynka ale sił ma dużo... 
Cytat:
Napisane przez bosti
ja się właśnie rozglądam na all za puzzlami piankowymi, z których można ułożyć matę. rehabilitantka poleciła do ćwiczeń np. na brzuszku
|
jeszcze w ciąży czytalam artykuł ,że wycofują ze sprzedaży te piankowe bo mają toksyczne substancje :/
Cytat:
Napisane przez 87czarna
ptysza jakie maciupinkie paluszki...jeeeej!
trzyrazyi GRATULACJE
tajka moja tez ma z tyłu prześwity,chociaż z przodu gąszcz włosów
Montii super taki zabieg,nawet nie wiedziałam o takiej metodzie... mam koleżankę kosmetologa,muszę popytac...
Moje rozstępy są już bblade,takze srednio rzucają sie w oczy. Na piersiach mam tragedie..same białe kreski :/
Jesli chodzi o wagę,to moje 23 kg zniknęło w 3 miesiące. Waze juz o 1 kg mniej,niz przed ciążą.
|
Oj czarna Ty chudzino
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
Montii tak mi się przypomniało bo czytam teraz jeszcze raz ten język niemowląt ty pytałaś o to ssanie kciuka przez Fabianka zobacz co przeczytałąm co Tracy Hogg o tym pisze:
Załącznik 4056793
|
oo dziękuję
aaa zauwazylam,ze on ssie tego kciuka/rączki jak nikt nie widzi ihihi
a jak sie z nim bawie to o rączce zapomina...z nudów mamla je
Cytat:
Napisane przez laseczkaa
Ja też mam straszne na brzuchu  i teraz porobiły mi się jeszcze na udach
nie jesteś sama ja też mam  i jeszcze 14 kg do zrzucenia
jak zwykle śliczna
śliczne - jakie malutkie 
a u mnie kolejny cieżki dzień nie wiem czy moje dziecko przechodzi słynny skok rozwojowy 
jest marudny ,dużo płacze  co chwilę chce cyca i znów sytuacja z wczoraj nie chce spać ... 
a mój tż cały czas nieruchomy - tzn nie może siedzieć i się schylać ani dźwigać więc dosłownie dziewczyny padam , mały wstał o 7 rano i juz wyspany mimo ze zasnął po 23 i w nocy wstawałam 
|
oj wspolczuję, dasz radę
tak jak pisze izabela tylko kobietki mają tyle sił..
Cytat:
Napisane przez nuna_77
Dziewczyny dzisiaj rozprawa, proszę o kciuki 
Ale mam stresa, szok, no nic oby wszystko poszło ok, muszę zabrać synka z sobą i ciocie która z nim zostanie na korytarzu. 
|
trzymam kciuki ! 
Cytat:
Napisane przez Olusiaa_
Mojemu dziecku coś sie pomyliło w nocy, o 24 zaczęła stękać i się wiercić, o 1 pobudka 
później o 4 już ją wzięłam i spałyśmy do 7.
Dziewczyny, poradźcie mi jak złapać ten chole*** mocz. Myślałam, że mąż rano zawiezie, a tu du**, 2 woreczki poszły do kosza. Do jednego może 2 łyżki stołowe "złapałam", do drugiego nic. Macie jakieś patenty?
w ogóle to wczoraj nie miałyśmy kupy. Po raz pierwszy się to zdarzyło, ciekawe dlaczego.
|
wiesz co, mojemu badali w szpitalu, po prostu zakladali i przychodzili po jakims czasie sprawdzić... jakbym miala teraz badać to zapewne dalabym go pod karuzelę z gołą pupcią i woreczek, bo jak dziecku zimniej to robi siku.. ale nie ukrywam,ciężka sprawa 
Ja piję poranną kawkę i jem naleśniki
tż znowu na rano, ale dopiero w niedziele idzie do pracy