2011-06-30, 09:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
dzięki za szybką odp  jeśli wezmę ten drugi to na pewno zrobiłabym z normalną rączką a nie tym cienkim ogonkiem  a myślicie, że perłowa sukienka nie będzie wyglądała żółto przy nim? bo chyba jest biały...
edit: znalazłam jeszcze inne zdjęcia tego pierwszego
|
Wciąż uważam, że drugi zdecydowanie ładniejszy 
Ale to do Ciebie musi przemawiać 
A co do koloru... Wybierz lekko ecru róże (śmietankowe) i nic nie będzie wyglądać żółto 
A ja zamówiłam ciasto i tort Niestety cukiernia przyjmuje zamówienia tylko do 16 i w żaden dzień byśmy nie zdążyli, więc złożyłam on-line (okazało się, że pracuje tam moja kumpela - jaki ten świat mały ).
Zatem tort będzie trzypiętrowy: u góry ananasowy, w środki węgierski, na dole cytrynowy (chciałam cytrynę z ananasem odwrotnie, ale ananas nie utrzymałby reszty). Z ciasta odrzuciliśmy kostkę adwokat, z reszty mamy kostkę królewską i truskawkową po pół blachy, a czarny las, serniki i jabłecznik po 1/4 blachy. Razem dwie blachy, co daje ok. 160 porcji (po 1,5 porcji na osobę).
Powoli wszystko się układa 
W przyszłym tygodniu spotkanie z zespołem i na sali, może też z fotografem. No i będę zamawiać kwiaty - bukiet, na samochód itp. A wciąż nie mam koncepcji 
Jutro fryzura próbna i pierwsza przymiarka A pojutrze panieński 
|
|