Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-30, 12:06   #2247
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na badaniu krwi, takim zwykłym do pracy i odebrałam wyniki dzisiaj. Troche sie zdziwiłam bo mam OB 37 a norma dla kobiet jest do 12 i pytam tą lekarkę co mi wypisywała zaświadczenie o braku przeciwwskazań dlaczego to takie wysokie jest a ona mi powiedziała, że to nie jest duże przekroczenie i mam sie nie przejmować.
No i nie wiem co teraz z tym zrobić
Ania idz do swojego lekarza rodzinnego najlepiej. Bo norma jest od 3-10 wszelkie ponad oznaczaja jakis stan zapalny w organiźmie i tzreba sprawdzić co to. I nie rozumiem takiego podejścia lekarki "ze masz sie nie przejmować" przekroczona norma :/ Takie rzeczy tzreba i nalezy sprawdzić.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ja mam bardzo podobne odczucia Kraków też może być, no ale....
i pomyśleć, że nie przyjęli mnie tam na studia... teraz codziennie łaziłabym z Rosi, na kawę
Kraków tez lubię, tylko to miasto jest bardzo hermetyczne w przeciwieństwie do Wroca.
A ja byłam blisko zamieszkania we Wro, maz tam mieszkał, jak sie poznalismy, ale wrócił na slask, bo ceny miezkan,a co za tym idzie koszta życiowe tam są ....

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2011-06-30 o 12:05
Corii jest offline Zgłoś do moderatora