Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-30, 12:41   #4004
agni82
Zadomowienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
przykre ale niestety prawdziwe. ktos kto ma same córki, stoi nisko w hierarchi i na wygodne życie nie może liczyc.
Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj sie wkurzyłam
okazalo się ze ten notariusz do ktorego bylam umowiona nie przyjmie nas bo go NIE MA.
szukalismy wolnego notariusza po calym kaliszu, bylismy chyba u 8. polowa na urlopach, no i kazdy proponowal odlegly termin. i nic nie zalatwilismy...
i nie wiem co teraz bedzie jak ja bede w szpitalu za tydzien, a nie ma kto za mnie sie wstawic.
oj musisz poczekac z porodem

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość

Ja dzis sie wybieram do lekarza na kontrol. Zobaczymy co tam rzeknie mądrego.
.
czy my jesteśmy w tym samym kraju?cóz mogą rzec mądrego? zmierzą cię centymetrem znowu, sprawdzą ciśnienie, tętno małego i obmacają brzuch. mam nadzieję, że na badanie ginekologiczne nie liczysz. ja miałam raz tylko dlatego, że miałam wrażenie że jestem tam spuchnięta , a ta gp z zamiłowania lubi ginekologię. w przeciwnym razie skończyłoby się jak u madziaranew opisem i zaufaniem do pacjentki. na tej podstawie miałam też robioną operację. usg od prywatnego polskiego ginekologa z polska diagnozą którą ja tłumaczyłam gp i potem skierowanie do szpitala.

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj rano na wizycie u diabetologa. Mam troszeczkę zwiększoną insulinę, bo czasami cukry skaczą.
Mały prawdopodobnie jest, dlatego tak duży, bo insulina może działać na niego jak hormon wzrostu. P. diabetolog zdziwiła się dlaczego ja jeszcze nie leżę w szpitalu, bo u mnie w szpitalu jest zwyczaj, że w 35-36 tc kładą już kobietę z cukrzycą do szpitala, aby pilnować poziomy glukozy i monitorować wagę płodu. Pytała kiedy mam wizytę u gina. Powiedziałam, że w poniedziałek, a ona na to, że pewnie w poniedziałek dostanę skierowanie do szpitala...
no cóż lepiej dmuchac na zimne. potem byś płakała, że nie chcieli się tobą zając.

a ja dziś byłam niegrzeczna, bo zjadłam kfc i jest mi błogo i wcale nie czuję się winna
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora