a co tu dzisiaj tak cicho??
a zobaczysz, że akurat na Twój ślub będzie ładna pogoda
Bardzo dobrze Cię rozumiem, strasznie to przykre jest kiedy ludzie robia łaskę że przyjdą i wykręcają się niewiadomo czym, zwłaszcza jesli zależało na ich obecności. Ja teraz dopatruję się w tym pozytywnej strony- widzę kto był prawdziwym przyjacielem a kto fałszywym i ile dla kogo znaczę.
U nas też jutro mija termin potwierdzeń. Telefon dzwoni jak oszalały, nie nadążam odbierać

żartuję

na 260 osób potwierdziło całe 4
najbardziej dziwi mnie kuzynka, która bierze ślub w sobotę i powinna rozumieć o co chodzi, ale niestety ani ona ani nikt z jej rodziny również nie raczył potwierdzić
zamówiliśmy dziś obrączki

zupełnie inne niż chciałam. Jednak bez żadnych cyrkonii, z żółtego złota po bokach i białego w środku z grawerem po skosie z zewnątrz. Od środku wygrawerowane będą tradycyjnie imiona i data ślubu. ile płaciłyście za Wasze obrączki? W innym mieście widziałam podobne do naszych i były ok 200zł tańsze i dawali jeszcze śliczny pierścionek gratis

ale nie mieliśmy czasu, żeby tam jechac jeszcze raz
Zamówiłam tez bukiet. W końcu wyszło, że będzie mieszanka tych dwóch, które pokazywałam rano. Facet w kwiaciarni zaczął rzucać takimi nazwami kwiatów, że do końca nie wiem jak to będzie wyglądało

ryzyk fizyk

Świadkowa będzie miała miniaturkę mojego bukietu.
Za bukiety + butonierki maksymalnie wyjdzie 420zł.