Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Essencomaniaczki witają w cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-30, 19:43   #825
piosenka85
Zadomowienie

Dot.: Essencomaniaczki witają w cz. X

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Brak jakichkolwiek testertów
Już sobie wyobrażam te paskudne odciski...

Jest tylko jeden tester, i to właśnie różu, sama tak się na niego napaliłam, a w domu okazało się że efekt jest słaby, mało widoczny, taki bardo delikatny, konsystencja bardzo przyjemna, taki "piankowy mus", w kolorze podchodzi pod delikatny fiolet? coś koło tego, jest bardziej taki transparentny Z trwałością jest tak że u mnie dłużej utrzymał się wypróbowany na dłoni niż na polikach, ale to kwestia indywidualna i zależna od tego czy wcześniej użyje się bazę...

Cytat:
Napisane przez blue_mysecka Pokaż wiadomość
no i uświadomiłam sobie własnie, że wszystkie lakiery z balleriny mi sie podobają - na pociechę dla portfela tylko lakiery

Lakiery hmm w buteleczkach są śliczne ale już konsystencja jest znacznie gorsza, bardzo rzadka, trzeba nałożyć przynajmniej ze dwie warstwy aby był pożądany efekt Sama zakupiłam ten fioletowy i pomarańczowy a właściwie to on na żywo jest taki bardziej łososiowy

Za to muszę pochwalić te cienie w musie, zwłaszcza ten nr.01 jest genialny, konsystencja też takiego musu, bardzo dobrze kryje, nie ma żadnych prześwitów na powiece, i ładnie rozświetla i "otwiera"oko. Jak dla mnie jest genialny

Ach i muszę jeszcze tak dyskretnie napomknąć, bo wiem że i tutaj są fanki catrice właśnie pojawiła się nowa edycja limitowana, zdecydowanie bardziej udana ( mają w swojej ofercie nawet bazę rozświetlającą pod makijaż )
piosenka85 jest offline Zgłoś do moderatora