Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
Napisane przez beata_1988
to tak samo jak mój - kiedyś zauważył że jego kolega ma ogolone pachy - to nie będę przytaczać dosłownie jak go podsumował po cichu pod nosem  na szczęście na klacie malutko ma włosków - i ja uwielbiam tak bo moge całować taką gładką klatę  ale jak widze takich owłosionych co mają czarną całą klatę i jeszcze na barkach i plecach to mnie aż wzdryga  jak pogłaskać takiego włochacza a co dopiero całowac to ja nie wiem - taki to chyba obowiązkowo byłby do golenia siła rzeczy
to tak samo jak mój - na klacie i pod pachami parę włosków na krzyż  a nóżki ma kudłate ale jasne włosy bo ogólnie jest taki średni blondyn a w lecie jeszcze mu jasnieją - i mu piegi wychodza na twarzy
mój sie goli dwa razy w tygodniu - czasem trzy - przeważnie w środe i sobotę  bo ma jasny zarost i nie widać i mu nie rosnie szybko - ale za to mój tato od lat goli się codziennie i jak ogoli się rano to już późnym wieczorem ma taki zarost jak mój małż po dwóch dniach od golenia 
|
Chyba sie domyslam, jakiego określenia użył bo mój używa zapewne tego samego....
Nie no zarośnięte plecy czy barki to bleee ochyda, tego to bym nie chciała
W mojej ubezpieczalni samochodowej pracuje facet, który ma całe dłoni zarosnięte! normalnie na zewnętrzej stronie na palcach ma gęste czarne włosy aż do paznokci!
Mój mężul ma wogóle nawał testosteronu... nie dość że ma na twarzy twardy i ciemny zarost, to rano sie ogoli a wieczorem już mnie kuje nawet jak buzi daje.... okropny ma ten zarost.... Kupuje mu zawsze maszynki gillette fusion i co? 2 razy się ogoli i końcówka tępa....
Mąż mi obiecał frytki na kolacje
30:12
Zakończone: 2
|