Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-30, 20:49   #364
wanilia83
Zadomowienie

Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
że jaa?:p kochana ja czasem się nudze przy moim dziecku ;p fakt śpi mało popoludniami ale potrafi 2 h szarpać zabawki na macie, godzinę gadać z sową, 1,5 h pod karuzelą ;p bawić się panelem, troche ma gadżetów ;p rekompensata za brak snu w dzień ;P
kochany Fabianek dba o mamusię, ślicznie wygląda na tym zdjęciu, mały przystojniaczek a moja mała cholera ostatnimi czasy cały czas musi mieć kogoś nad głową bo inaczej kłótnia murowana

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość

Ma mi bony przynieść, wiec będzie na extra zakupy
uuuu poszalejesz

izunia to dawaj troszkę tych swoich kilosów bo chce przytyć, mama mnie miała utuczyć a ja znowu schudłam

moja śpi tylko na plecach i śpi tak spokojnie że jak zaśnie tak się budzi :P ewentualnie głowa tylko w drugą stronę obrócona

Majeczka cudna
Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny

przyszła mata, wygląda bardzo fajnie jak na używaną, ale
ten panel dotykowy nie działa
iza o kurcze ale pech, jeżeli nie pisało że nie działa na aukcji to ja bym odesłała i żądała zwrotu gotówki

gratuluje rocznicy my z mężem taż nie długo będziemy taką obchodzić

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
a

byłam w Tesco na stoisku z ciuszkami, przyszły tam dwie babki, jedna z noworodkiem w wózku, druga z dużym brzuchem i ta druga pyta pierwszej, co kupić dla dziecka, jak ma termin na koniec lipca, a ta jej odpowiada-"nie kupuj niczego z krótkim rękawem, bo takim noworodkom jest ciągle zimno i powinny zawsze mieć na sobie dwie warstwy". Patrze w wózek, a jej synek, na oko trzytygodniowy, w grubym polarowym pajacu i polarowej czapie, cały czerwony. dodam, ze u nas dziś upal

Kupiłam Nadii tego słonia z Lamaze i się nim teraz bawi, wstąpiłam jeszcze do ciuchlandu i kupiłam cztery markowe sukieneczki za 15 zlotych

boszze widzisz i nie grzmisz tragedia

pochwal się zakupami

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
U nas drugi dzień bez kupy ciekawe dlaczego

mała usypia już w łózeczku.

u mnie to samo cały dzień nie było i po kąpieli pyk i zrobiona

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora