Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-30, 21:07   #565
wiznatalka
Rozeznanie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ!

Hellou

u mnie dziś szaleją burze, ulewa za ulewą..

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
ooooo i herbatkę zieloną z grejfrutem - piła któraś z Was? meeega jest moja ulubiona od tygodnia...
dobra idę bo co jak co ale pisanie na kompie też czas pożera
o tak, super jest ta herbatka, też mam aktualnie na nią fazę
a trufelki mam zabronione kupować, bo w 2 dni paczki nie ma

Cytat:
a bo ja nie lubię niedobrych rzeczy jeść, same pyszności polecam, można w ciemno brać jak będziesz w biedro to weź sobie od razu ciasto francuskie (albo 2) i małą marmoladę różaną, w domu pokroisz to ciasto na kwadraciki 7x7 albo większe, naładujesz marmolady, skleisz rogami i do piekarnika. wiesz jakie dobre wychodzi??? z dżemem brzoskwiniowym chyba jeszcze lepsze, bo mniej słodkie
ja robiłam z nutellą i brzoskwinią z puszki, obie wersje pycha

Cytat:
Naduś ja uwielbiam burzę, ale za oknem RAZ jeden siedziałam w oku cyklonu, tego pamiętnego co pod częstochową dachy zrywał 2 lata temu, w za✂✂✂istym foliowym tunelu z żelazną konstrukcją, z wodą po kolana i przed Bozią przysięgłam - nigdy więcej... (nie uciekłam w pore do domu, bo co to, przecież zwykła burza, a ja chojrak jestem no ao potem byłoooo...
)

teraz się trzymam z dala od każdej burzy
o matko ale miałaś przygodę

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
z dobrego to mój brat zdał maturę ( DZWONIŁ DO MNIE O 00:10 BO WTEDY SPRAWDZIŁ WYNIKI NA STRONIE - NIE MÓGŁ W TO UWIERZYĆ ) !! Jestem z niego taaka dumna
.
gratki dla brata

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
no i przyszedł mi mail ze szkoły że mam zapłacić z góry za 3 miesiące wakacji no masakra jakaś, wcześniej w innych szkołach w wakacje nie płaciłam nie wiem co ja zrobię, to jakby za dwie szkoły płacić bo robię podyplomowe i jeszcze drugiego mgr czyli wychodzi prawie 3000
ja chyba zacofana jestem jak można w wakacje płacić za szkołe..

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dzis juz bylam ostatni dzien na stazu, a jutro mam egzamin na który jeszcze nic nie umiem

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
A ja mam stresa bo nie wiem jak dalej z pracą (PW). Miejmy nadzieję, że pójdzie po mojej myśli. [/COLOR][/FONT]

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Ależ pyszną zupkę ugotowałam Trochę to trwało, ale mam pełen gar - dziś już zjadłam dwie miseczki, wieczorem zjem z TŻem, na jutro też spokojnie wystarczy, może i na sobotę. ;-)
a co to za zupka i przepis od razu poproszę

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Dziewczyny pocieszcie mnie

Ta dziewczyna, która była na zwolnieniu złożyła wymówienie...co prawda cały lipiec przepracuje, ale w sierpniu miałam mieć urlop i zanim teraz przyjdzie ktoś nowy itd to minie...zwłaszcza z organizacją naszej firmy więc cóż na dzień dzisiejszy wyjazd do Zakopanego poszedł się bujać mówiąc kulturalnie...
przykro mi , ale może się jednak uda wyskoczyć w innym terminie?

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Świetnie. Mam angine. Gorączka 38,5, potworny ból gardła i dyżur. Moje ulubione zestawienie.
zdrówka!

mnie dalej gardło boli, mogłoby juz przestać

Ja to nie rozumiem o co kaman z tym, że się dziewczyny nie odzywają, obraziły się czy co ale na kogo i za co
było spoko i nagle się spitoliło
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując