Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-30, 21:34   #4136
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość

ja juz dzis czuje sie super, śmigam w dresach po szpitalu (źle czułam sie psychicznie cały dzień w koszuli), pierwsze 2 no moze 3 dni troche bolało, ale do wytrzymania. Mam juz szwy zdjęte, w srodku jeszcze mnie troche ćmi. Brzuch prawie jak sprzed ciązy, troche flaczkowaty tylko.
Całościowo przytyłam 12 kg, po porodzie odrazu 9 spadło.
Ja sobie wezmę też do szpitala dresik i koszulkę od męża
abym czuła jego zapach..
Czyli idzie wszystko w jak najlepszym porządku
Jak mąż czuje się w roli tatusia ?

Chciałam napisać, że dziękuje za odpowiedzi na temat golenia pod pach ostatnio był to w rodzinie taki temat, że poległam...
Jak mogłam pozwolić mężowi się golić ? takie pytanie...
no bez sensu. Jestem tego zdania, że jeżeli facet czuje się komfortowo, jak się ogoli tam i tam to nie zabraniam...a po za tym wolę gdy się ogoli pod pachami bo jakieś to bardziej dla mnie higieniczne jest oczywiście każdy ma swoje zdanie - Ja wyrażam swoje
Ale drażniło mnie to, że ktoś krytykuje to co robi mój mąż, to tak jakbym Ja zwracała komuś uwagę, że jej mąż ubiera się ( jak dla mnie) jak wsiur a dla niej jest to mega sexi ale jak któraś napisała, o gustach się nie rozmawia...

Co do wyrzucenia ludzi z pracy.. to niestety tak jest że na pierwszy strzał idą Ci którzy mają krótki staż i doświadczenie.
Mam nadzieję, że u Ciebie AgaG nic nie kombinują i jeszcze ba awansują Twojego męża na wyższe stanowisko

Brumeeekk Twoja pora, gdzie jesteś ?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora