Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mój tż-et i pieniądze...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-01, 00:11   #61
skazana_na_bluesa
.

Dot.: mój tż-et i pieniądze...

Cytat:
Napisane przez narciarka Pokaż wiadomość
bo go kocham przede wszystkim i układa nam się świetnie we wszystkich kwestiach oprócz tych dotyczących pieniędzy
tjaa... jakby nie bylo- to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aardzo istotna kwestia. bardziej istotna niz moze ci sie wydawac.
Cytat:
Napisane przez Caroline1920 Pokaż wiadomość
babacia musi byc bardzo nowoczesna zeby parke podlotkow, w tym swoja wnusie wysylac na kilkudniowe wakacje i jeszcze im je sposorowac ja tego nie ogarniam mimo moich tylko 23 latach no ale jak widac swiat idzie do przodu i to nie w dobrym kierunku moim zdaniem...
mi nic do tego ale jak mozna wziac od babci pieniadze wiedzac, ze ma mnostwo wydatkow itd
jak moza wziac od babci pieniadze za mycie okien, koszenie trawy itd... choc w tej sytuacji moge zrozumiec, ze tu niby inna sytuacja bo chce Ci za to dac na wakacje, choc to dziwnnie wyglada brac pieniadze za cos co powinno sie robic z czystego serca aby pomoc babci, no ale to babci pomysl wiec ok...
ja sie nie doczytalam, ze babcia ma sporo wydatkow. czy cos przeoczylam?

Cytat:
Napisane przez narciarka Pokaż wiadomość
Stwierdził też, że jak będzie miał samochód to będzie ze mną jeździł gdzie będę chciała o ile mu zatankuję samochód.
tak, najlepiej, zeby cie wozil 40km w obie strony i zebys mu tankowala do pelna. widac, ze facet juz sobie wszystko obmyslil
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując