Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Smoczku, dziewczyny, pomóżcie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-03-23, 17:11   #1
Hepi
Raczkowanie

Smoczku, dziewczyny, pomóżcie!

Wiem, wiem, szybkie diety są niezdrowe, po ich zakończeniu grożą większą ilościa kg itd... W 100% zdaję sobie z tego sprawę, ale nagle przesunięto mi termin występu na 17 kwietnia... Dowiedziałam się również, że tańczyć będę w dosyć skąpym stroju, a jak wiadomo, wygląd zewnętrzny gra niestety ważną rolę [img]icons/icon9.gif[/img]. Początkowo zakładałam, że do planowanego dnia przeglądu (czyli do połowy maja) uda mi się powoli, zdrowo, przy pomocy diety Smoczka [img]icons/icon7.gif[/img] zrzucić te 4 zbędne kg... A tu taki zonk [img]icons/icon12.gif[/img].
Nie wiem czy to możliwe, ale najbardziej zależałby mi na tym, aby przez te 3 tygodnie choć troszkę "wyładniały"/schudły mi nóżki [img]icons/icon7.gif[/img] (komisji zaprezentuję się w mini) i spadło sadełko z brzuszka [img]icons/icon7.gif[/img](niestey tańcząc wciągać go nie potrafię [img]icons/icon12.gif[/img] ).
Dodam może, że mam latek nie wiele (dopiero 16) i przy wzroście 168 ważę 56,5 kg. Aha, trenuję/tańczę [img]icons/icon7.gif[/img] 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny.
Pozdrawiam
Hepi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując