Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-01, 11:06   #1610
gerda
Zadomowienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

archinta, natka super zakupy

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Kurcze. Ja myślałam, że toksoplazmoza to jedyne zło a tu wy o tej cytomegalii. Myślicie, ze iść zrobić we własnym zakresie przed wizytą czy czekać aż mnie wyśle? W sumie badanie pewnie i tak nie jest za free więc na jedno wyjdzie a będę spokojniejsza ( o ile )
jak jeszcze na poczatku chodziłam na nfz to nawet na toxo nie dostałam skierowania i robiłam sama to badanie, a tak jak któraś z dziewczyn wyżej pisała cytomegalia przebiega bezobjawowo i nie jest groźna dla dorosłych, ale dla płodu tak, dlatego jak wyniki sa niepewne to trzeba to badanie powtorzyć pod koniec ciązy, żeby dziecko zostalo przebadane pod tym kątem

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

ale wstrętna pogoda za oknem i jak tu iśc z pieskiem na spacer?

Miss.hot ja mam dwie pary spodni z pasem, ale jakoś ich unikam aha gratuluję udanych zakupów dla synka

Edytowane przez gerda
Czas edycji: 2011-07-01 o 11:21
gerda jest offline Zgłoś do moderatora