2011-07-01, 11:56
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
Cytat:
Napisane przez aa2
dzień doberek 
kochane ale wy szalejecie z tymi terminami porodu hehe a ja sie nie zdziwie jak i tak urodzicie po terminie
obejrzałam filmik z podnoszeniem dziecka i masakra, nie pamiętam zeby takei cyrki były przy podnoszeniu moich siostrzenic, oczywiscie główkę pilnowało sie itd ale tutaj to jakoś tak mega skomplikowanei wygląda a wierzci mi wcale tak nei jest i jak sie juz przyzwyczaicie to raz dwa bedzieice podnosić malucha  kurde mam nadzieje ze z moim pójdzie mi tak dobrze ja wtedy z tymi potworkami hehe
Acelinka no to masz pogode na weselichio wrrrrrr ja jak wstałam i zobaczyłam co za oknem miałam ochote położyc sie z powrotem spac  a w dodatku nei mam żadnego pieczywa i jakos nie pale sie na wyjsci zeby po nei iść chyba sobei zrobie na sniadanie płatki z mlekiem albo kaszke
|
Asia damy rade z tym podnoszeniem i innymi rzeczami
ty przynajmniej miałas kiedys jakis kontakt z takimi kruszynami a ja zawsze sie bałam i jak to mowia ze swoim jest inaczej instynkt mcierzynski nam podpowie co i jak zeby dziecku było dobrze
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605
|
ja tez zamawiałam ostatnio wyprawke przez all zamówienie tez koło 400 zł napisałam do sprzedajacego jakie maja byc kolory ale nie odpisał jednak paczka przyszła dokładnie taka jak zamawiałam
wiec nie przejmuj sie napewno dostał maila i wysle to co chcesz
gratulacje 30 tygodnia
tak teraz mi sie przypomniła ze ja zaczełam 26
|