Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 11:22   #1314
Patiisia
Wtajemniczenie

Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)

Cytat:
Napisane przez KarlaNobody Pokaż wiadomość
Witam Panie

Wesele mam 16 lipca sukienka wciąż się szyje

co do butów to nie są jakieś wymyślne jak widać ale wygodniejszych butów w życiu nie miałam! no i chciałam takie buty, które założe jeszcze kiedyś... a do jeansów pasują idealnie

5 lipca mam imieniny... ciekawe czy TŻ wyśle tylko życzenia czy coś wymyśli :P Chociaż nie wiem czy będę miała czas dla niego

a dziś z naszymi przedszkolakami jedziemy na basen
Śliczne buciki i na pewno będą wygodne

Cytat:
Napisane przez martita_891 Pokaż wiadomość
Patisia o którym Kędzierzynie mówisz...daleko tym pociągiem? Takie to trochę na wariackich papierach no ale jak wolisz
Mówię o miejscowości Kędzierzyn-Koźle Mamy do niego jakieś 50km, szynobusem to gdzieś tak godzinka schodzi, pociąg regionalny

Wczoraj siedziałam do.. 4 w nocy i znalazłam nam idealny nocleg na jeden dzień (45zł od osoby, odbiór z pkp, pokoje ładne, zadbane, łóżka małżeńskie do dyspozycji są , łazienka w pokojach, niedaleko przystanek autobusowy (dojazd do centrum itp.), do morza coś koło 1000m- więc wszystko co łoży się na dobre wspomnienia ) a co do pociągu liczyłam ceny biletów no i w rezultacie będę brać (o ile to w ogóle wypali) nasze bilety na zniżki (dla mnie 33%, dla tż 26%), bo wychodzi wtedy najtaniej Ogółem to wyjazd odbędzie się chyba jednak w piątek 29 lipca wieczorem, a w niedzielę 31 wracamy z rana do domu.
Co do kosztów, to za pociągi liczyłam że wyjdzie mi gdzieś koło 220 zł (TAM: 1 regio, 2 tlk, Z POWROTEM: 1tlk, 2 regio), za nocleg 90zł, no i trzeba doliczyć do tego koszty jakieś jedzenia na jedeń dzień i w sumie to by było na tyle A no i jeszcze jakieś pieniążki 'w razie czego' W sumie to trochę będzie spontaniczny wyjazd, ale tak na prawdę to ostatni moment kiedy jeszcze możemy sobie na to pozwolić.. Tż na pewno będzie mile zaskoczony, no i zaliczymy wspólny wyjazd nad morze Potem to już będziemy jeździć z Filipkiem
No i teraz zaczynam zbieranie kaski Trzymajcie kciuki żeby wszystko wypaliło, proszę
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora