Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 11:25   #444
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Eirene ale ja daje nutramigen=mleko a nie nutrition = zagęszczącz też mi się to myliło na początku
aaa no tak

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Dziękujemy to znaczy,ze oddałaś głos i możesz kolejny oddać jutro,bo głosować mozna z jednego komputera raz dziennie
już mam w zakładkach jakby co ale przypominaj codziennie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość

eirene iza mnie nasunelo sie to samo bylo mi wstyd ale dzieki temu blogowi stalam sie bardziej cierpliwa wobec Emilki
dokładnie jak tylko zaczyna mnie wkurzać przypominam sobie Laurę i przestaję się złościć. czym są nasze problemy w porównaniu z tamtymi..

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
IZa ja tez sie ostatnio pytalam czy teraz Tymo za zadko nie je, a ona mi na to ze w porzadku, bo jak dziecko przybiera to tyle potrzebuje. a maly je o 10, o 13, 16, 19-20, 3-4. czyli wychodzi wciaz 5 na dzien.
to fajnie ci je
mój 6razy teraz dawno nie jadł 7 mimo że zje o tej 3 zamiast 4 to i tak wychodzi 6 karmień

fajny ten namiot kurde a ja do pepco mam 50km!!! wrrr...

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Patrycja_22 jakbym czytała o sobie. U nas było tak ,że spał ciągiem ok 10 h to było normalne, bez rewelacji, raz nawet 11,5 h.
a teraz zasypia o 20.00 i wstaje mi o 2 w nocy !!!!! i śpi do 6... ale ta pobudka skąd się wzięła?! Ja wiem,że niektóre mamy wstają co 2-3 h ale moje dziecko mnie rozpieściło śpiąc po 10 godzin a teraz głodomorrra! i co robić

w ogóle to witam w ten ponury dzień pada i pada... nie da się wyjść nawet na krótki spacer...
mnie się wydaje że to własnie przyspieszony wzrost i dzieci potrzebują więcej jedzonka i tak jak pisze diatoma skoro wytrzymywały a teraz nie wytrzymują i potrzebne im więcej

z butlą to prosta sprawa bo po prostu jak zauważyłam że mały potrzebuje więcej to zaczęłam robić 150ml mleczka zamiast 120 a z cycem to już inaczej trzeba po prostu częściej dawać pewnie się to unormuje znów

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora