2011-07-01, 11:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Cytat:
Napisane przez Mirabilka
Eirene ale ja daje nutramigen=mleko a nie nutrition = zagęszczącz  też mi się to myliło na początku
|
aaa no tak 
Cytat:
Napisane przez coralady
Dziękujemy  to znaczy,ze oddałaś głos i możesz kolejny oddać jutro,bo głosować mozna z jednego komputera raz dziennie 
|
już mam w zakładkach jakby co ale przypominaj codziennie 
Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985
eirene iza mnie nasunelo sie to samo bylo mi wstyd ale dzieki temu blogowi stalam sie bardziej cierpliwa wobec Emilki 
|
dokładnie jak tylko zaczyna mnie wkurzać przypominam sobie Laurę i przestaję się złościć. czym są nasze problemy w porównaniu z tamtymi..
Cytat:
Napisane przez diatoma
IZa ja tez sie ostatnio pytalam czy teraz Tymo za zadko nie je, a ona mi na to ze w porzadku, bo jak dziecko przybiera to tyle potrzebuje. a maly je o 10, o 13, 16, 19-20, 3-4. czyli wychodzi wciaz 5 na dzien.
|
to fajnie ci je 
mój 6razy teraz dawno nie jadł 7 mimo że zje o tej 3 zamiast 4 to i tak wychodzi 6 karmień
fajny ten namiot kurde a ja do pepco mam 50km!!! wrrr...
Cytat:
Napisane przez Montii
Patrycja_22 jakbym czytała o sobie. U nas było tak ,że spał ciągiem ok 10 h to było normalne, bez rewelacji, raz nawet 11,5 h.
a teraz zasypia o 20.00 i wstaje mi o 2 w nocy !!!!! i śpi do 6... ale ta pobudka skąd się wzięła?! Ja wiem,że niektóre mamy wstają co 2-3 h ale moje dziecko mnie rozpieściło śpiąc po 10 godzin a teraz głodomorrra! i co robić
w ogóle to witam w ten ponury dzień pada i pada... nie da się wyjść nawet na krótki spacer... 
|
mnie się wydaje że to własnie przyspieszony wzrost i dzieci potrzebują więcej jedzonka i tak jak pisze diatoma skoro wytrzymywały a teraz nie wytrzymują i potrzebne im więcej
z butlą to prosta sprawa bo po prostu jak zauważyłam że mały potrzebuje więcej to zaczęłam robić 150ml mleczka zamiast 120 a z cycem to już inaczej trzeba po prostu częściej dawać pewnie się to unormuje znów
|
|
|