|
Dot.: osiedle Lumumbowo w Łodzi.
jezeli dopiero zaczynasz studia czyli bedziesz na 1. roku to nie masz szans na dostanie sie do Balbiny. Jest jakias niepisana zasada, ze starsze roczniki dostaja te dobre akademiki czyli 2 wlasnie, 10 i 3. Warunki w pozostalych domach studenta sa srednie chyba ze komus nie rzeszkadza mieszkanie w malutkim pokoju z dwoma innymi osobami i lazienka jedna na cale pietro.
Poza tym osiedle jest super pod wzgledem lokalizacji bo dobre polaczenia komunikacji miejskiej, zielen, spokoj, osiedle jest monitorowane wiec jest bezpiecznie. Od razu jednak musze napisac, ze nie liczylabym an wielka integracje jezeli bedziesz mieszkala w Balbinie. W 2 DS ludzie raczej sie nie integruja. Mozesz liczyc na 'czesc' wchodzac do kuchni ale na dzikie imprezy calego pieta raczej nie. Najlepiej widac to w juwenalia kiedy praktycznie przed akzdym akademikiem jego lokatorzy bawia sie razem, griluja itd natomiast przed Balbina jest pusto ewentualnie sa jakies 3osobowe "imprezy".
Jak masz jeszcze jakies pytania to pisz na PW mieszkalam 3 lata na lumumbowie wiec co neico wiem
|