Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki - wybiła część XII!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 13:00   #548
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
1.Ale ja nie chcę słyszeć jak Wy macie fajnie i jak się Wam nic nie dzieje, bo to tak jak kiedy ktoś zakłada wątek na forum z problemem, a ludzie odpisują "a ja nie mam tego problemu". Mam się cieszyć że golisz się męską maszynką i nic Ci nie jest? Ja potrzebuję jakiejś dobrej rady

2. A ja obliczyłam że jeśli chcę iść na podyplomówkę od stycznia to muszę zacząć już teraz odkładać 800zł miesięcznie i tak przez całe 2 lata studiowania.
Więc myślę że dasz radę
1. ale Ty się nie denerwuj. każdy wypowiada swoje zdanie w temacie, który akurat Ty podrzuciłaś i nie jest to spowodowane chęcią zdołowania, że my mamy lepiej, a Ty masz gorzej.

2. u mnie nie ma takiej opcji. przynajmniej na razie. chciałam dofinansowane, ale są tak durne nazwy kierunków że szkoda na to tracić czas

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Musiałam też niestety wypowiedzieć mieszkanie, ze względu na koszta...muszę odciążyć trochę rodziców. Jestem więc, również oficjalnie, w ciemnej dupie, bo w miesiąc-dwa muszę znaleźć nowe, a nie mam za bardzo z kim szukać. Yh yh.
u mnie jest wolny pokój ale 2osobowy, z balkonem. piekarnik jest eeeee normalny zamierzam go w najbliższym czasie wypróbować.

yyyyyy gdzie zaopatrujecie się w papilotki? tylko oprócz all, chcę je mieć na teraz. blachę już mam (pożyczoną) a jeszcze musze kupić papilotki.

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
haha, jakim cudem?
to przyjdę po nie kiedyś tam. a w międzyczasie porobię zdjęcia i wstawię na wątek wymiankowy to zobaczysz czy coś z tego ode mnie chcesz za te kolczyki.
dała mi SdC
ok, to daj znać jak już go uruchomisz

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
emilka wiem o tym, ale wybacz nie po to człek kończy studia żeby zarabiać tyle co ochroniarz i zamiatacz, a w poprzedniej firmie gruszki dostałam 1200 zł czyli o 200 zł mniej niż pensji na rękę
niestety argument ukończonych studiów nie daje w tym momencie ani gwarancji pracy ani tym bardziej przywileju zarabiania więcej. Staje się wymaganą normą tak jak jeszcze 10lat temu średnie wykształcenie.
Trzeba się cieszyć, że ta grusza w ogóle jest. W wielu miejscach ludzie tego nie mają. U mnie jest, też niespecjalna to kasa, ale wychodzę z założenia że nawet gdyby to był rząd wielkości 200zł to trzeba się cieszyć, bo pieniądze na ulicy nie leżą.

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Oj tam, raz się spotkaliśmy, przypadkiem. A potem on biegł do pracy i ja też. Dużo pracuje z tego co mówił. Jak dane nam będzie się spotkać, to się chętnie z nim spotkam, ale mnie tu coś brzydko pachnie
eee tam, nie szukaj dziury w całym. Fajna sytuacja i ciesz się, że spotkałaś tak sympatycznego człowieka z manierami, ogładą i kulturą który z miejsca nie próbuje zaciągnąć Cię do łóżka robiąc z siebie przy tym bożyszcza i cwaniaka.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałam pochwalić swój nowy lakier Deborah Pret-a-porter (ten żółto-złoty pomazany na fotce)
http://www.leshampiste.com/wp-conten...er-Deborah.jpg
Mam go na paznokciach już tydzień czasu i ani jednego odprysku, nie porysował się, nic się nie odbiło i nie starł się z końcówek!
serio? aż trudno mi w to uwierzyć. nigdy mi tyle lakier nie wytrzymał. co najwyżej 2-3dni.

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Złapałam wczoraj welon
jak to wczoraj???

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;27863799]To kiedy i GDZIE? Bo wiadomo, że zawsze największy problem jest z miejscem. Chociaż dla mojej przyjemności mogą to być wały wiślane czy błonia.[/QUOTE]

cześć Hiper
w plenerze super plan, ale chyba nie dzisiaj
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora