Re: 10 cm w pasie - jak stracic?
Jesli chodzi o łydki bardzo dobre są też wspięcia na palce z wytrzymaniem. Można ćwiczyć tak choćby przy myciu zębów, w tramwaju, czy gdziekolwiek indziej [img]icons/icon7.gif[/img] Pozatym na łydki nieźle robi też step, no i rzecz jasna to co wspomniały dziewczyny [img]icons/icon7.gif[/img] Co do brzucha, to 10 cm z samych ćwiczeń nie stracisz [img]icons/icon9.gif[/img] Tu potrzebna będzie też dieta, ale jeśli ogólnie jesteś szczupła i nie masz z czego zrzucać, to znak, że masz taką a nie inną genetycznie budowę i niestety wcięcia jak u osy mieć nigdy nie będziesz, ale możesz mieć ładnie wyrzeźbiony brzuszek i parę centymetrów możesz stracić. W kwietniowym Shape jest dokładnie rozpisany badzo fajny trening na brzuch-jeśli masz możliwość go oglądnąć to zobacz i przetestuj [img]icons/icon7.gif[/img] Ode mnie dodam(juz gdzieś dzisiaj o tym pisałam), że niezłe są brzuszki bokserskie(wklejałam dziś ilustrację tego ćwiczenia w którymś z postów to znajdziesz), jeśli masz możliwośc korzystania z drążka możesz też spróbować unoszenia kolan w zwisie, przyciągając je do klatki. Powinnaś też zadbać o dietę pełną błonnika i pić duże ilości wody-to także dobrze wpływa na brzuch i sprawia, że staje sie bardziej płaski, pomaga zapobiegać wzdęciom i zaparciom, a to też czasami "wypycha" brzuszek, więc warto zabrać się do wyszczuplania brzucha z każdej możliwej srony, także dietetycznej.
|