2011-07-01, 18:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605
hi hi a my "słodkie" bidulki co mamy powiedzieć? 
|
wam szczerze współczuję 
i mimo,że to zacne grono- mam nadzieję,że nie dołączę do niego po przyszłotygodniowym badaniu 
Cytat:
Napisane przez acelinka
a ja sobie właśnie pije kako  normalnie od rana mam smaka na kakao, piłam do śniadania a teraz znowu i to w duuuużym kubku 
|
No i poszłam zrobić kakao- ale starczyło tylko na pół kubka 
Cytat:
Napisane przez kapka
hello..
Dzieki brzuchatki  ..Humor mam dzisiaj lepszy, ale fizycznie ciut lepiej niż wczoraj, jednak skurcze i mdłości nadal mnie trzymają.
Byłam u ginka po zwolnienie, pytałam o skurcze to powiedział,że 3xdziennie moge brać nospe i więcej odpoczywać w łózku.
Z TŻ prawdopodobnie pekła mu żyłka na powiece, choć okulistka na pogotowiu do końca nie była pewna, więcej na karcie pacjenta było więcej pytajników, niż stwierdzeń  wygladał masakrycznie w ciągu 2 minut połowa powieki spuchnięta i fioletowo-czarna i pytanie skąd takie diabelstwo się wzieło  ..dzisiaj wziął sobie wolne, bo wyglada tragicznie jakby mu ciężarna żona przyłożyła 
|
No i super , że dziś lepiej 
Ale z TŻtem to się przyznaj nam możesz 
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------
Cytat:
Napisane przez aa2
Nastka własnei mnie wtedy bolał brzuch i widziałam ze jest twardawy ale potem przeszło a teraz w sumie jak mnie znów nei boli to nawet uwagoi nie zwracam , od czasu do czasu jest taki inny czyli lekko twardy ale co lekarz miał na myśli mówiąć ze sie stawia to nei wiem ehehe
|
Stawia to znaczy, ze przy omacywaniu macica twardnieje, kurczy się- stawia opór.
Ja tak miałam chyba ze 2-3 m-ce- po pracy zawsze, ale nic nie brałam na to bo wszystko było git wg mojej gin.
Cytat:
Napisane przez 19natka88
Pytam bo mi czasami lekko właśnie twardnieje brzuch i gdyby nie to, że trzymam na nim rękę to bym nawet nie wiedziała  Ciekawe co mój gin na to. Ale póki nic nie boli, nie są to regularne skurcze to się nie martwię
Trzeba by jakąś kolacyjkę zjeść  Ale sama nie wiem co 
Zauważyłyście, że minęły już "fazy" na frytki, bób i arbuza?  Chociaż widzę, że kakao zaczyna wchodzić 
|
A ja właśnie miałam dziś baze na fryty bo wcześniej nie mogłam, jak Wy się zażerałyście 
A jak czujesz , że macica się stawia, albo dostajesz regularnych skurczy to nie dotykaj brzucha- bo to pobudza macice
|
|
|