Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-01, 19:30   #268
weegirl
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VII

Cytat:
Napisane przez Mam na imie Gosia Pokaż wiadomość
weegirl świetnego masz tego bloga - przeglądałam Bardzo mi zresztą pomogły twoje rady dotyczące olejowania, odżywiania włosów.
Dziękuję. Ja tylko spisałam to, co bardziej doświadczone Wizażanki tutaj już pisały i co mi kiedyś pomogło Jest mi bardzo miło, że komuś się chce czytać moje wypociny i jeszcze mu się one do czegoś w życiu przydają

Cytat:
Napisane przez MyFlava Pokaż wiadomość
A gdy - to może byc dziwne brzydko wygląda się ze związanymi włosami? Mam lakier granatowy Tafta ale zawiodłam się na nim i będe szukać bardziej utrwalającego może pomoże
Wiesz, ale ten lakier to naprawdę ostateczność, chociaż stosowany tylko na włosy u nasady nie powinien im zrobić krzywdy, bo tam i tak jest najwięcej sebum. Mnie też nie jest dobrze ze związanymi włosami, bo mam okrągłą mordkę, ale jak wieje mocny wiatr to związuję włosy (w kucyk albo koczek), a jak już jestem w pomieszczeniu po prostu je rozpuszczam No i warto odnaleźć jakieś uczesanie- kucyk, warkocz, kok, które nam będzie pasowało. Z każdym typem twarzy da się pokombinować
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora