Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-01, 21:38   #4306
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość

A więc tak, usg wykazalo wagę malego 4,100. lekarz stwierdzil ze nie jest taka duza ta waga, no ale usg moze pomyslic, zawsze moze byc to np 300 gram roznicy.
Stwierdzil ze da mi skierowanie na odzial polozniczy, a oni niech zadecydują czy bede rodzic naturalnie czy cc.
CZyli i dobrze, i źle. Pół na pół. Ale może dobrze, że fachowcy Was obejrzą i podejmą najlepszą decyzję

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Można głosować !
Dziękuje za zaangażowanie
DOBRA ROBOTA

Ale dużo fajnych tym razem jest! Aż ciężko wybrać

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy pijecie piwo karmi ?
Ja nie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
A ja byłam po wynik bilirubiny, dalej podniesiona ale spadła wyraźnie. Lekarka stwierdziła że widocznie jest w grupie dzieci które mają przewlekłą żółtaczkę noworodkową, nic się nie dzieje złego ale dalej obserwujemy.
Niech szybko spada bilirubina "mojemu: Adasiowi

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Brumek gdzie się schowała Twoja asertywność? czytając myślałam od razu ze pewnie odmówiłaś..

Waży 3469, i wszystko w porządku, pielektazje na nerkach są, ale nie powiększyły się i nie ma co się tym przejmować, bo są w dopuszczalnych granicach.
Nom, więc jak ponoszę jeszcze trochę to tłuszczyku jej przybędzie. A obwód główki 34 cm. Ja chcę już rodzić
Wiesz co, nie zalezy mi aż tak, żeby się z nią spierać ;0

A wieści z wizyty świetne

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
o mamo jaki tupet mi się wydaje że laska była taka napalona na urlop że szukała kogokolwiek aby móc mieć podpis na wniosku urlopowym porażka
To nie tylko chęć podpisu, bo zawsze właśnie ja ją zastępuję i zawsze to jest faktyczne przejęcie wszytkich obowiązków... Tak więc dziewczyna pewnie liczy na to i tym razem. Z tym, że jako świeżo upieczona mama mogłaby się trochę wczuć w moją sytuację, a nie tylko czubek własnego nosa widzieć

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zaczęłam 39 tydzień

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

Co do MMR to pogłoski o jej związkach z autyzmem to dawno obalone podejrzenie i ta szczepionka nie ma z tym żadnego związku.
My mieliśmy tę szczepionkę (odra, świnka, różyczka) jakiś miesiąc temu i dostaliśmy Priorix zamiast MMR.
To i ja sie wypowiem, bo chcoć nie mam dzieci, to jestem biologiem, a dokłądnie immunologiem i siłą rzeczy swoje zdanie na ten temat mam Jestem całym sercem ZA szczepiokami. Doniesienia o ich wpływie na autyzm to BZDURY. Żebyście nie wiem jakie "naukowe" dowody przeczytały w necie, nie wierzcie im, bo to tylko wyssane z palca historie rozhisteryzowanych rodziców. Oczywiście różne odczyny zapalne po szczepionkach mogą wystąpić, ale nie są groźne, za to w zupełności normalne. Za to korzyści (czyli ratowanie życia) są niewspółmierne!!!