Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-02, 08:37   #3617
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna

Cytat:
Napisane przez hey Pokaż wiadomość
Nie, wciąż czekam na recenzje...mam tylko nadzieje, ze nie przegapiłam jeśli coś już sie pojawiło - ale nie zdziwiłoby mnie to przy tej produkcji postów
Spokojnie nic nie przeoczyłaś.Mi żaden post nie ucieknieCzekam razem z Tobą na opinie o nim.
Cytat:
Napisane przez anula_ga Pokaż wiadomość
Anakazar, ja miałam obie odżywki ao i prawdę mówiąc do końca nie wiem, która lepsza.... Różana bardziej odżywcza napewno. Obie są super jak dla mnie. Napewno gpb jest większym hitem , według mnie oprócz różnicy w odżywianiu obie podobnie działaja i daja bardzo podobne efekty na włosach. Myslę, że którąkolwiek bys nie wzięłą powinnas być zadowolona.
Skoro proteinowa to taki ich przebój to może ta weź? Skoro tylu osobom pasuje to wieksza szansa, że i Tobi przypadnie do gustu. Chociaż ja osobiście chyba jednak bardziej skłaniałabym się do różanej..... Trudna sprawa - odpowiedź na pytanie, która z tych 2 odżywek jest lepsza, to moj stary i nierozwiązany dotąd dylemat
A może weź miniaturki obu i sama sie przekonasz? Te miniaturki takie całkiem sporawe sa, mi na długo starczyły.

....
Ooo są miniaturki?nie wiedziałam.Muszę sprawdzić po ile mają ml jak już pojawią się na stronie i chyba zamówię dwie,bo jeśli wezmę jedną to i tak będzie mnie męczyło jaka jest ta druga
A dwóch pełnowymiarowych nie chcę,bo mam zamiar zamówić odżywkę JMO.Kurcze szkoda bardzo,że tak mało recenzji jest w KWC.
Cytat:
Napisane przez caameroon Pokaż wiadomość
w końcu nas docenili Też czaje się na te nowe maseczki bio z dermaglinu, które pokazywała Kotwilka. Mam z tej serii maseczkę punktową i jest super.. spróbuje upolować je sobie w przyszłym tygodniu

ale super, że zestaw p&r Ci pasuję I nawet szampon W końcu trafiłaś Tak sobie teraz myślę, że odżywka była bardzo fajna to jaka musi być maseczka A cały zestaw tak samo "pięknie" pachnie?
Ja też kupię te maseczki ja je gdzieś znajdę.Fajnie,że zrobili te BIO.

Maseczka jest bardziej konkretnaAle szampon,odżywka,maska zadziwiają mnie strasznie swoją konsystencją-są takie"dziwne" i inne niż to z czym miałam styczność.A zapach hmmm warsztatowywłosy pózniej długo dziwnie pachną,ale w sumie mi to nie przeszkadza.A dzisiaj wstałam z jeszcze ładniejszymi włosami niż wczoraj miałam po umyciuSkalp drugi dzień świeży,włosy teżJedynym minusem tych kosmetyków to to,że nie są wydajneSzamponu i odżywki trzeba sporo nawalić-chociaż ja mam włosy sięgające już do zapięcia stanika to też inaczej niż ktoś ma włosy krótkie(Anula)Ale jak ten efekt będzie się dalej utrzymywał i będę cały czas zadowlona z tych kosmetyków to szybko zamówie zestaw na zapas
Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Caameroon
A ja przed chwilą dojrzałam hydrolaty na biolanderze. Ale są tam wypowiedzi o zaczerwienieniu po stosowaniu oczarowego... Myślicie, że bardzo różni się od tego z BU? Tam trzeba czekać długo na przesyłkę, więc wolałabym skorzystać z okazji i zamówić tu.
Ja mam hydrolat oczarowy z ZSK.Bardzo fajny i przesyłka szybka.
Cytat:
Napisane przez anula_ga Pokaż wiadomość
Mój TŻ bardzo lubi hydrolat z kocanki
Córa uzywa jak leci, jak jej nie powiem, że jest jakis nowy to sama nie zauwazy
A własnie - z jej rozstepami coraz lepiej to znaczy nie to , ze rozstepy sie maja lepiej tylko coraz mniej po nich zostało. Uffffff..... co za ulga!
A przy okazji się pochwalę, że Młoda dostała sie do tego liceum i do tej klasy co chciała. Niby żadna niespodzianka - b.dobra srednia i wyniki z testów gimnazjalnych, ale i tak dziś mi ulzyło, bo jak kazda matka jednak się denerwowałam....Jezu!!! Ale mi sie dziecko udało
Cieszę się,że rozstępny spadają od młodej
Eh co do ostatniego zdania to co ja codziennie tak myślę o swojejCudowniejsza już bardziej być nie mogłaTak więc rozumiem w pełni Twój zachwyt i dumęBrawa dla młodej

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora