2011-07-02, 12:11
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli: Jak się pozbyć 37kg? CZ.III
jak dla mnie każdy organizm jest inny i jednemu trzeba więcej, a jednemu mniej. Dla mnie przykładowo 5 małych posiłków to za dużo czyli 3 podstawowe i 2przekąski. Próbowałam tego nie raz i po obiedzie miałam już dosyć, a porcje jadłam małe.
never ja ostatnio jadam mniej od ciebie i wcale nie czuję się głodna i też dlatego nie pisuje co jem.
Ja już obiad na później zrobiłam jak tylko wstałam i mam cały dzień wolny. A na obiad w domu jest pieczarkowa z kalafiorem i makaronem łazanki zamiast z ziemniakami (jakoś taka mieszanka mi pasowała) i zrobiłam bigos z połowy młodej kapusty co została z kiełbasą i też pieczarkami, bo za dużo usmażyłam do zupy i chciałam je jakoś zużyć. Może ubrania złożę hmmm... 
A na śniadanie dzisiaj sobie ładnie po swojemu obrałam grejpfruta czyli z białej skórki i ze wszystkich błonek w środku kiedyś fotkę pokaże jak to u mnie wygląda, do tego jeszcze 2małe banany czyli wyszedł 1 normalnej wielkości i szklanka świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy, aż 7małych mi poszło, bo nie mam tutaj fajnych gadżetów kuchennych ze względu na strasznie małą kuchnie ale za to u taty mam trochę fajnych rzeczy jak toster, opiekacz do kanapek, dobry piekarnik, różne formy do pieczenia, blender, wyciskarkę do cytrusów, patelnie grillową itp. i oczywiście dużo większą kuchnie z balkonem tarasowym  mmmm...
|
|
|