Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-02, 16:38   #359
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)

Cześc dziewczynki Alez jestem objedzona.... TŻ pojechał po jakiegos energetyka dla nas. Wiem ze to świnstwo ale jutro egzamin a my sie zaczynamy uczyć... Cały dzien zmarnowaliśmy. ; Zła jestem na nas.....

na obiad były udka - usmązyłam je. wyszły w miarę ale bez rewelacji. ;-) Za to zupka... Mmmmmmm! Ugotowałam brokułowa, mówię Wam - cudo! Wyszedł cały gar. Naprawde, po sam brzeg będzie wyżerka ;-)))

Cały dzień u nas pada i jest tak niefajnie.... byliśmy na zakupach (carrefour, biedro i lidl) i chyba ze 100zł poszło... ;/ kupę kasy przejadamy Kupiliśmy tylko jogurty, twarożki, bułki, brokuły, botwinkę, nektarynki (i nawilżacz powietrza taki na kaloryfer za jedyne 5zł, przyda się zimą), w lidlu wode i batony na jutro na drogę do Wro, w biedronce wedlinę, płatki kukurydziane, rajstopy, podkolanówki i chipsy. same pierdoły, naprawde,... Powiedziałam już TŻowi że po niedzieli chodze na zakupy sama, do netto bo mamy blisko. Przejde się codziennie z lista to chociaż kupię to co potrzebne i w rozsądnych ilościach (więcej nie przydźwigam:P)
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora