Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z opłatą za rekrutację
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-02, 20:45   #2
klempaa
Zakorzenienie

Dot.: Problem z opłatą za rekrutację

Cytat:
Napisane przez czarodziejka18 Pokaż wiadomość
Witam.Trochę mi głupio bo pisałam już wcześniej o moich wątpliwościach z opłatami za rekrutację i pewnie pomyślicie że jestem nienormalna i bezdennie głupia.Z góry przepraszam za zaśmiecanie forum.Chciałam tylko poradzić się w jeszcze jednej sprawie.Głupia sytuacja,zawaliłam z własnej winy,tzn zdecydowałam się w ostatnich dniach zalogować się na jeszcze jedną uczelnię,mianowicie na PWSZ w Raciborzu na kierunek edukacja elementarna z j.angielskim.Niestety pomyliły mi się daty wpłacania opłat,nie dopilnowałam i wczoraj był ostatni dzień.Dzwoniłam tam wczoraj i powiedziano mi że można jeszcze wpłacać w banku albo przez internet,"ważne żeby dzisiaj doszło"(tzn wczoraj,bo to fragment rozmowy z wczoraj).Koleżanka poradziła mi że lepiej żebym zapłaciła przez internet,a skoro sama nie mam konta,to ona wpłaciła za mnie.Powiedziała że dojdzie w 15 minut.Chciałam zapytać,czy mam jeszcze szansę,że zaakceptują tą wpłatę? Z jednej strony myślę że powinni,w harmonogramie nie było ustalonej godziny,jedynie data,do 1 lipca,z drugiej jednak strony biuro rekrutacyjne jest czynne do godz 16,a przelew był wysyłany ok 16.15.Jeszcze raz przepraszam za zawracanie głowy
to zalezy czyprzlew doszedł - jesli konto w tym samym banku co koleżanka (tzn konto dla opłaty) to pewnie tak ; jeśli w innym- ja szczerze wątpię.
ale w banku byłoby jeszcze dłużej ...

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując