2011-07-03, 10:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz
Witamy, witamy! Ja również od stycznia tego roku zaczęłam wymianę.
Co to za krem z HiPPa? Jaki ma skład? Ta żyrafa jest słodka.  Czy on ma konsystencję podobną do kremu Nivea, tego klasycznego? Gdzie go kupiłaś, bo ja się jeszcze z nim nie spotkałam.
|
Też mi sie ta żyrafka rzuciła w oko 
Cytat:
Napisane przez gfkjfgjfg
A jak zmieniła się skóra twarzy odkąd zaczełaś używać naturalnych kosmetyków? Ja narazie mam tylko żel i krem nadzień Mineral Flowers. Krem sobie chwale a zelu jeszcze nie używałem. I jakby kogoś to intersowało w sephorze w złotyh tarasach żele, maski, kremy i masła do ciała Mineral Flowers są nadal dostępne. Pani w sephorze mówiła że niby wycofują już od roku ale i tak wciąż im przysyłają.
|
Z tego co ja usłyszałam w sephorze to po prostu wycofują kosmetyki z Polski i nowych artii towaru od producenta ju z nie będzie. Ale po pierwsze towar jest jeszcze w polskich magazynach, a po drugie sephory co jakis czas przerzucają asortyment pomiędzy drogeriami dostosowując tym samym produkty do popytu.
No ale co sklep to inna wersja 
Ja wiem to olej wspaniały alepii (helfy, biolander) to mieszanka 4 olejów:argan, róża, nigelle, figa. Mam drugie opakowanie i jest naprawdę wspaniały, zgodnie z nazwą
Po za tym b.fajne sa też inne olejej alepii - róża (boska na młode rozstepy i pomaga w zabliznianiu) i nigelle na grubsze porblemy skórne, ale na poczatku może wysuszać (mój TŻ sobie nim skórę doprowadził do porządku).
|
|
|