Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla Avono-maniaczek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-03, 16:05   #4784
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Gosiulkar Pokaż wiadomość
Ja od rana się cieszę bo u mnie trochę pojaśniało i już nie pada Mam nadzieję, że nie będzie już dziś padać. Całą sobotę padało prawie non stop... Trochę jasniej i od razu lepszy humor, mogłoby tylko jeszcze troszkę się ocieplić, bo jak narazie tylko 15 stopni...
u mnie tak samo dużo lepiej niż wczoraj, więc jest nadzieja

Anna Antonina - na moim blogu maska oczyszczjąca pory

byliśmy dziś z młodym w szpitalu; pobranie krwi: M-A-S-A-K-R-A!!!!!!!
nigdy przenigdy mój bąbel tak nie płakał, krzyczał, szarpał się i wyrywał krzyczał "boli! starczy już!"
trzymały go w sumie 4 osoby - 2 piguły, mój mąż i ja, a i tak nie dawaliśmy rady kłóty był 5 razy, bo krew nie chciała lecieć
w jednym miejscu tek mu żyłę rozerwały, że było pełno krwi a bąbel na to patrzał i krzyczał, ze już nie chce
w końcu jakoś się udało; przytulałam go mocno i błagałam w myślach, żeby to już się skończyło ...
tak go ta "walka" wykończyła, że odrazu zasnął mężowi na rękach ... spłą pół godziny i obudził się jak gdyby nigdy nic - znowu był mój kochany bąbelek potem ordynator i anestezjolog, ale to już poszło normalnie bez "ekscesów" ... pięknie otierał buzię, podnosił bluzkę do słuchania, dawał uszka do oglądniecia - czyli po normalnemu

dodam, ze mój mati nigdy tak się nie zachowywwał; szczepionki przyjmował ze stoicim spokojem raczej ... może ewentualne :ała: czy dwa łknięcia ... a tu taka masakra .... nie spodziewałam się

jutro na 7:45 mamy być na oddziale ja z matim zostaję tam na noc :/ wynudzę się

jutro pewnie będzie płącz, jak będą go zabierać pewnie i on i ja

ps. a jaką bąbel ma opuchniętą dłoń, tam, gdzie prbowały mu też podrać krew ... boli go i nie daje się tam dotknąć

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-07-03 o 16:10
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora