2011-07-03, 16:55
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
Napisane przez Haniula
dzien dobry 
Ja od rana jestem mega zła  na moją mame, znowu powtarza sie sytuacja z kiedyś. Znowu powiedziałam co mam do powiedzenia i sie obraziła. W jej przypadku trzeba palec trzymac prosto- i albo jest jak chce ona albo nie jest nic 
Tata mnie poparł, przyznał racje a ta obrazona śmiertelnie.
Mianowicie chodzi o tą nieodciętą pępowine. Juz po 8 widziała ze wypuścilismy psa i dzwoni z byle pierdoła ze mamy przyjsc na sniadanie. Wczoraj tez latała jak ze sraczka, co chwile wydzwaniała.
W ogole ona zaczyna dzien od telefonu do mnie z byle gównem, a to ze slyszala ze wstałam, albo jak zobaczy ze psa wypusciłam to juz przyjdzie.
Normalnie wybuchłam i zapytałam czy ja sie musze na drugi koniec miasta wyprowadzić jak moj brat zeby miec odrobine prywatności . Normalnie juz nie mam sił
Od samego rana zepsuła mi humor 
|
niestety takie są minusy mieszkania blisko rodziców i niestety ciezko sie przechodzi do innej fazy 
Cytat:
Napisane przez marcia45
ZADZWONILI  jutro od 8 zaczynam, trzymajcie kciuki, żebym się wykazała 
|
trzymam kciuki 
Cytat:
Napisane przez Paulunia8713
A ja właśnie dzisiaj po raz pierwszy zresztą robie pizze mamy dudiny
Już nie mogę się doczekać efektu
TŻ zabrał małą na kolejny spacer więc lecę do kuchni. Pełen zlew po obiadku a nie chce zostawiać tego na wieczór. Buziaki 
|
popularna ta pizza jest 
Cytat:
Napisane przez alazkrainy
Na obiad walczyłam z naleśnikami ze szpinakiem  uwielbiam szpinak.
Na jutro jeszcze będą.
|
naleśniki mmmmmmmmmmm
Cytat:
Napisane przez lili1987
ja chce upał, bo na mnie pochmurne dni źle wpływają 
|
a ja chce tylko żeby bylo cieplo i nie padalo i nie wiało
Cytat:
Napisane przez Haniula
naprawde gdybym tylko wiedziała,że tak bedzie to nie zgodziłabym sie tu mieszkać. Wolałabym wynajmować jakas kawalerke, płacić grube haracze ale miec spokój świety i odrobine prywatnosci.
|
może z czasem jak będziesz stanowcza...moza... nie znam Twojej mamy, ale z doswiadczenia wiem ze jak mieszka sie za blisko to niestety ta pępowina będzie zawsze
|
|
|