2011-07-04, 07:23
|
|
BAN stały
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.Częsc II.
Cytat:
Napisane przez mlodszy
Witam! Mam pytanie. Chciałabym bardzo zrobić sobie pomarańczowy kolor włosów jak Mila Jovovic w "Piątym elemencie".

Nie chce bardzo niszczyć włosy więc wymyśliłam, że najlepiej jeśli będzie to coś w stylu szamponetki i podobnej trwałości, tak przynajmniej, zeby było na tydzień. Czy istnieje taka farba? 
|
Na tydzień tak intensywny kolor- nie. Są żele lub spraye koloryzujące na intensywne kolory ,np ze stargazera, ale są zmywalne po 1 myciu.
---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------
Cytat:
Napisane przez kathy579
A ja teraz na lato (wyjazd się zbliża) mam zamiar farbowac tylko odrost i muszę znaleśc jakiś kolorek który będzie współgrał z tym który już się wypłukał z 8.44 Vitality's na miedziany blond. Strasznie mnie kusi 9.34 z Vitality's bo to jedyny kolor najjaśniejszy z miedzi w tej palecie, abo 8.43 co myślicie??..pamiętajcie że to tylko odrost...??
Ostatnio widziałam dziewczynę z pięknymi refleksami na miedzianych włosach...naprawdę super!!...i też widziałam koszmarny kolor u innej pani odrost był w bardzo intensywnej miedzi a włosy po długości żółte.
|
Ja obecnie mam 8,44 z 9,34 w proporcji 3:1. Nie zauważyłam dużej różnicy od mieszanki 8,44 z 8,34 w proporcji 1:1, może kolor jaśniejszy lekko i ciut bardziej miedziany. 8,34 sam wychodzi jako złoty, więc sam 9,34 to czysty złoty blond może wyjść... Czyli podsumowując, samo 9,34 nie wyjdzie tak, jak wypłukany 8,44 , imho zbyt żółty jest
Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2011-07-04 o 07:43
|
|
|