2011-07-04, 13:02
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII
Hej laseczki 
Pogoda u nas do bani. Jak tak dalej pójdzie to stwierdziliśmy z tż, że trzeba będzie ciuszków dokupić bo nastawieni jesteśmy na lato. Czyli dużo z krótkim rękawem. Wczoraj zocha dostała od mojej mamy super alladynki i bluze cieplutką. Przywiozła jej z urlopu i zabrała wkońcu psa do siebie 
Tak ogólnie coś ostatnio niedomagam. Wszystko mnie boli, drażni. krocze kuje, brzuch twardnieje. Na szczęście jutro wizyta to gin zerknie w podwozie czy czasem nie tracę szczelności 
Cytat:
Napisane przez Myysiaaa
|
Czasami dobrze ale momentami rodzina w pobliżu to udręka. My mieszkamy z mamą, babcią i mojej mamy siostrą na jednym w zasadzie osiedlu i momentami bardzo mnie to drażni.
Oliwcia super dziewczynka 
Cytat:
Napisane przez asiago
Kasiek przez tydzień poszło 116 pieluch, czyli średnia dzienna ok 17szt na dwóch i prawie w każdej kupa.
Dzięki dziewczyny, to ja się wstrzymam z tym obciskaniem jeszcze, tym bardziej że teraz przy tym zapaleniu zaczął mnie znowu pobolewać szew 
|
O matko. Przecież to majątek idzie na pieluchy. Czy takie małe dziecko musi ich tyle zużywać??
A twojego tz to normalnie pałą przez łeb bym zdzieliła. Mój czasami mnie wkurzy i uważam że nie rozumie ale bez przesady. Porządne lanie mu się należy
Cytat:
Napisane przez justa878
Wczoraj rozmawiałam na ten temat z położną - to powiedziała, że chodzenie po schodach jest dobre "na wywołanie" - chociaż nam na SR mówili, że nie ma sposobu, dziecko się rodzi wtedy, kiedy chce  i bądź tu mądry 
|
Justa ja codziennie pokonuję schody po 3/4 razy. Czwarte piętro robi swoje ciekawe czy pomoże mi to przy porodzie. Ostatnio tylko zastanawiam się jak to będzie trzeba z młodą i zakupami do góry włazić. I nadal nie mam rozwiązanej kwestii co z wózkiem, bo nikt do komórek na parterze się nie przyznaje 
A my nie chcemy wywoływać ale w sobotę tż też na miłość wzięło, nie pomyslałam nawet o tym, że mogę coś przyspieszyć i może stąd te kłucia 
Cytat:
Napisane przez karina222
Też sobie dzisiaj zdjęcia zrobiłam, a co mi tam  Tym razem trochę inne 
|
Super. Ja tez chcę sobie porobić (od kilku tygodni wybieram sie w plener) w tym tygodniu skoczę do fryzjera i później strzele sobie sesje
|
|